Combitickets Pukkelpop in recordtempo van twee dagen uitverkocht

Pukkelpop sfeer
Combitickets Pukkelpop in recordtempo van twee dagen uitverkocht
Door noasgallery op 04 maart 2024 - 11:52 1 Twee dagen na de start van de verkoop zijn de combitickets voor Pukkelpop 2024 al uitverkocht. Zo snel ging het in de recente geschiedenis van het festival nog nooit. Er zijn nog wel beperkt dagtickets verkrijgbaar.

Dit duidt op een enorme belangstelling voor het Belgische festival komende zomer. Het was afgelopen jaar pas op 12 juli dat de combitickets voor het festival uitverkocht waren; ook bij de voorlaatste ‘reguliere’ editie in 2019 was het de maand juli waarin het uitverkocht-bordje op de deur mocht. Maar voor Pukkelpop 2024 zijn de combitickets dus binnen 48 uur op. Ook de VIP combitickets zijn uitverkocht.

Pukkelpop is een vierdaags festival en wordt sinds 1985 door de Humanistische Jongeren van Leopoldsburg georganiseerd. Het groeide uit van een klein lokaal muziekgebeuren tot een alternatief openluchtfestival. Inmiddels is Pukkelpop een van der grote Europese muziekfestivals. Het vindt traditioneel plaats in hetzelfde weekend als Lowlands. Om deze reden spelen veel artiesten op beide festivals.

Voor Pukkelpop 2024 zullen band en artiesten komen zoals: Inhaler, The Smile, The Haunted Youth, Fred Agin.. , Goldband, Sam Smith, RAYE, Barry Can't Swim, Queens Of The Stone Age, Merol en nog veel meer. Alle reeds aangekondigde namen vind je hier op onze Pukkelpop 2024 pagina.

Nog geen dagticket voor Pukkelpop 2024 kunnen bemachtigen? Klik hier voor dagtickets pukkelpop 2024. Ze kosten 125 euro per stuk.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Pukkelpop 2024
Tickets Pukkelpop 2024
Pukkelpop 2024
Huntenpop news

HUNTENPOP PRESENTEERT EERSTE NAMEN VOOR 2024 EDITIE...Eindelijk zijn daar de eerste namen voor Huntenpop 2024 . Of je nu van rap,...

sjockfestival

SJOCK FESTIVAL VOEGT 8 NIEUWE NAMEN TOE MET O.A.... Sjock, dat plaats van op 5-6-7 juli 2024, kondigd 8 nieuwe namen voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.