Nieuwe namen Suikerrock 2024: o.a. Joost en Froukje

Joost
Nieuwe namen Suikerrock 2024: o.a. Joost en Froukje
Door PhaedraW op 06 maart 2024 - 10:23 1 De dubbele headline bill van de Suikerrock popdag op vrijdag 2 augustus, met hitmachines Anne-Marie en Lost Frequencies, werd nog maar net aangekondigd, en daar worden nu al een nieuwe reeks namen aan toegevoegd!

Joost Klein heeft een intens jaar voor de boeg. Naast alle festivals staat hij dit jaar ook als Nederlandse inzending op het Eurovisiesongfestival met het nummer 'Europapa'. Dit nummer heeft binnen een week inmiddels meer dan 6 miljoen views op YouTube en bestormt de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Twee andere artiesten die hoog op deze lijsten staan zijn Froukje en Pommelien Thijs. Beide dames laten zien dat de Nederlandse (alternatieve) pop weer populairder is dan ooit.

Verder mogen ook Compact Disk Dummies (electro beats, gemaakt voor de grote podia en de betere dansvloeren) en rapper DIKKE het Suikerrock podium betreden! DIKKE zal zijn set verrijken met nieuwe muziek en een live band.

Tickets voor Suikerrock gaan woensdag 6 maart om 13:00 in de verkoop en zijn verkrijgbaar vanaf €150.
Koop hier tickets voor Suikerrock 2024!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Suikerrock 2024
Tickets Suikerrock 2024
Suikerrock 2024
€ 150,00
Gent Jazz

GENT JAZZ KONDIGT NIEUWE NAMEN EN EXTRA... Gent Jazz kondigt drie extra festivaldagen en een pak aan nieuwe artiesten...

Paleo 2023 festival sfeer metal2

CHILLVILLE FESTIVAL BRENGT TWEEDAAGS MUZIEKFESTIVAL... Chillville Festival komt op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2024 naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.