Faithless terug op het podium op Suikerrock 2024

Faithless
Faithless terug op het podium op Suikerrock 2024
Door PhaedraW op 08 maart 2024 - 10:49 1 Voor het eerst in maar liefst 8 jaar zullen de legendarische pioniers van de Engelse dance scene, Faithless, weer het podium betreden in België. Dit zullen ze doen met een set op 3 augustus op het Belgische festival Suikerrock.

Faithless werd in 1995 opgericht door Rollo (de broer van Dido), Sister Bliss en Maxi Jazz, en veroverde de wereld met tijdloze albums als ‘Reverence ‘, ‘Sunday 8PM’, ‘Outrospective’ en ‘No Roots’ . ‘Insomnia ‘, ‘Salva mea’, ‘God is a DJ ‘ en ‘We come 1‘ zijn anthems die de grootste festivals in extase brengen.

Faithless zal de Tiense Suikerraffinaderij op zijn grondvesten laten daveren met hun onsterfelijke hits, maar ook een eerbetoon brengen aan Maxi Jazz, die ons in 2022 helaas ontviel. Faithless staat samen met Oscar & The Wolf bovenaan het Suikerrock affiche op zaterdag 3 augustus.

Koop hier tickets voor Suikerrock 2024!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Suikerrock 2024
Tickets Suikerrock 2024
Suikerrock 2024
€ 150,00
Suzan & Freek

HET GROOTSTE ZOMERFEEST VAN NEDERLAND 2024 MET O.A....Ook dit jaar zal er weer een 'Het Grootste Zomerfeest van Nederland'...

oerolnews

OEROL FESTIVAL KOMT MET EERSTE MUZIEKNAMEN O.A.... Het Terschellingse festival Oerol, dat plaats vindt van 7 t/m 16 juni heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.