Epica headliner Bevrijdingsfestival Limburg 2024

Epica
Epica headliner Bevrijdingsfestival Limburg 2024
Door MartinaFagel op 19 maart 2024 - 17:03 1 Bevrijdingsfestival Limburg 2024 maakt vandaag een flink gedeelte van haar line-up bekend. Op 5 mei is Bevrijdingsfestival Limburg gratis te bezoeken op het ARLO-terrein in Roermond.

Iets meer dan een week geleden werden de Ambassadeurs van de Vrijheid bekend gemaakt. Deze vier acts Wende, Flemming, Claude en Son Mieux, reizen met een helikopter door het land om meerdere festivals te bezoeken. De Ambassadeurs van de Vrijheid die Limburg komen bezoeken zijn Wende en Claude! Wende opent het festival om 12:00, daarna wordt het Vrijheidsvuur ontstoken. Claude treedt later in de middag op.

Naast Wende en Claude treden er nog 4 andere acts op de mainstage op. Te beginnen met Bente! Je kan haar kennen uit The Voice Kids, De Wereld Draait Door of van een van haar filmrollen. In 2019 tekende Bente een contract bij TopNotch en begon ze te zingen en schrijven in het Nederlands, waarna ze doorbrak met de single ‘Liefste, Ken je mij’.

Natuurlijk kan de volgende Limburgse topartiest niet missen. John Tana! Wie kent hem nou niet? Van Boursin tot de Kantine. Op 5 mei komt hij samen met Et Crapuul om er een ware show van te maken.

Ook Compact Disk Dummies uit Vlaanderen komt naar Roermond. De groep zorgt voor een combinatie van dance en pop, met catchy vocals, pompende beats en heavy synthesizers.

Het festival wordt afgesloten door een band van wereldformaat. Een band die al meer dan 20 jaar bestaat met bijna een miljoen albums verkocht over de hele wereld. Een band uit Limburg, namelijk Epica!Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPukkelpop sfeer

NIEUWE NAMEN PUKKELPOP 2024: O.A. THE KILLS, MILES...Zojuist zijn er nieuwe namen aangekondigd voor Pukkelpop 2024 . Bij de...

momo

27 NIEUWE NAMEN VOOR MOMO FESTIVAL 2024 April komt steeds dichterbij, dus tijd voor Motel Mozaique Festival om nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.