Cactusfestival 2024 compleet met bevestiging o.a. J. Bernardt en Admiral Freebee

J. Bernardt
Cactusfestival 2024 compleet met bevestiging o.a. J. Bernardt en Admiral Freebee
Door MartinaFagel op 21 maart 2024 - 12:40 1 De line-up van Cactusfestival 2024 is compleet. J. Bernardt, Belpop icoon Admiral Freebee, BEAK> en De Nieuwe Lichting-alumni Kids With Buns vervolledigen de line-up van deze 41ste editie. Deze editie vindt plaats van 12 t/m 14 juli 2024 in Minnewaterpark, Brugge.

J. Bernardt. Het alter-ego van Jinte Deprez. Met dit project verkent hij wegen die leiden naar electronica, r’n’b, hiphop en zelfs gospel. Op zondag 14 juli stelt hij zijn nieuwe plaat 'Contigo' voor op Cactusfestival.

Nog eentje uit de belpop-gallerij: Admiral Freebee. Het alter-ego van Tom Van Laere geldt al meer dan twee decennia als één van de meest artistiek vrijgevochten rockers des vaderlands. Je kunt ze zien op 14 juli.

Het Britse trio BEAK>, met Geoff Barrow van Portishead in de rangen, combineert motorische krautrock met flarden psych en uitstapjes naar prog en bouwde daarmee in 15 jaar tijd een hondstrouwe fanbase uit. Te zien op zaterdag 13 juli.

Het indieduo Kids With Buns trapt het festival af op vrijdag 12 juli met hun muziek die balanceert tussen melancholie, kracht en kleur. Live zorgt hun dynamiek, mooi verdeeld over sfeervolle gitaren en een unieke, ontwapenende, androgyne stem, voor dé ideale zomeravond soundtrack.

De tickets voor de 41ste editie van Cactusfestival gaan razendsnel, dus wees er snel bij. De ticket prijs is vanaf 75 euro.

Bestel via deze link jouw ticket voor Cactusfestival 2024 in Brugge



Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Cactusfestival 2024
Tickets Cactusfestival 2024
Cactusfestival 2024
Zwarte Cross 2018 news

45 ARTIESTEN ERBIJ VOOR ZWARTE CROSS 2024 O.A. ACDA...De Zwarte Cross kondigt voor de vijfde keer een flinke lijst nieuwe namen...

news

EERSTE NAMEN VOOR BEVRIJDINGSFESTIVAL UTRECHT 2024... Bevrijdingsfestival Utrecht , dat op 5 mei plaatsvindt, heeft nieuwe namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.