Straf_werk presenteert eerste namen met o.a. Amelie Lens, Samuel Deep en Henrik Schwarz

Amelie Lens Lowlands
Straf_werk presenteert eerste namen met o.a. Amelie Lens, Samuel Deep en Henrik Schwarz
Door MartinaFagel op 25 maart 2024 - 15:39 1 Straf_werk festival blijft een icoon onder de zomerse tech-house evenementen, en dit jaar is geen uitzondering. Het eerste gedeelte van de langverwachte line-up voor de 2024-editie is eindelijk onthuld en belooft een stevige mix van gevestigde namen en een selectie van de tofste aanstormende talenten. Het is een 18+ festival.

Op 17 augustus transformeert het Havenpark opnieuw tot het muzikale domein van straf_werk. Met de voorverkoop en early bird tickets al uitverkocht, wordt een full house verwacht met 20.000 enthousiaste bezoekers van over de hele wereld. Het festival, met zijn vijf verschillende podia, biedt een ervaring die verder gaat dan alleen muziek; het belooft nieuwe ontmoetingen, gedeelde liefde voor muziek en een onvergetelijke tijd.

De volledige line-up van A-Z: Adiel, Amelie Lens, Ammé, D Stone, Delano Legito, Easttown, Fideles, FISHER, Franky Rizardo, Henrik Schwarz [live], Innellea, Jesse Maas, Joëlla Jackson, Julian Anthony, Justin Tinderdate, LEIA, Len Faki, Lucky Done Gone, Mees Salomé, Miss Bashful x DBBD, Moxes, Pablo Bozzi, Paula Temple, Philou Louzolo & Cincity, Raven, Sam Paganini, Samuel Deep, Spacer Woman, SYREETA.

De reguliere tickets zijn nog steeds te koop. De ticketprijs per stuk is 77,00.
Bestel via deze link jouw ticket voor Starf_werk 2024Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Straf_werk 2024
Tickets Straf_werk 2024
Straf_werk 2024
Wilde Weide festival

WILDE WEIDE FESTIVAL KOMT MET TWEEDE LADING NAMEN...Wilde Weide, dat plaats vind in recreatiegebied Netl de Wildste Tuin in...

Het Moment

ZWART LICHT, THC, DOPEBWOY EN MEER TE ZIEN OP HET... Het Moment, het hiphopfestival dat op 20 juli 2024 zijn tweede editie in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.