Di-rect, Douwe Bob, Merol en meer bij eerste namen Appelpop 2024

Di-rect
Di-rect, Douwe Bob, Merol en meer bij eerste namen Appelpop 2024
Door MartinaFagel op 26 maart 2024 - 13:39 1 De eerste namen voor de 31e editie van Appelpop zijn bekend! Dit jaar staan DI-RECT, De Jeugd Van Tegenwoordig, Douwe Bob, Merol, Sera, The Indien en Quique op het gratis festival in Tiel.

Er kan ook gedanst worden op de tunes van 80's Verantwoord en Hollandse Hitte! De komende maanden zullen er nog veel meer namen bijkomen die vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2024 te zien zullen zijn op de Waalkade in Tiel.

Appelpop is een tweedaags popfestival dat jaarlijks in Tiel, in de Nederlandse provincie Gelderland, georganiseerd wordt door Stichting Muziekstad Tiel (SMT). Het is het grootste gratis muziekfestival van Nederland en vindt telkens in het tweede weekend van september op vrijdag en zaterdag plaats op de Waalkade.Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSolar Weekend 2019 news

SOLAR WEEKEND PRESENTEERT LINE-UP MET CHEF’SPECIAL,...Met onder meer Chef’Special , Yade Lauren , Alignment en Dyen is het...

The Life I Live 2019 news

GRATIS KONINGSNACHT-FESTIVAL LIFE I LIVE KOMT MET... The Life I Live 2024 het festival wat plaats vindt in Den Haag tijdens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.