Voor het eerst tweedaags Hullabaloo Festival komt met headliners Joost, Anouk en Chainsmokers

Joost
Voor het eerst tweedaags Hullabaloo Festival komt met headliners Joost, Anouk en...
Door RobZ op 29 maart 2024 - 12:23 1 Uitstekend nieuws voor festivalfans uit het Noorden van het land. Het Hullabaloo Festival in Groningen duurt voor het eerst een heel weekend. Het festival dat gehouden wordt in het Groningse Stadspark wordt dit jaar gehouden op 7 en 8 september. Het festival viert het heugelijke nieuws met drie grote namen. Bovenaan het affiche van Hullabaloo 2024 staan: The Chainsmokers, Anouk en Joost!

De kaartverkoop van Hullabaloo 2024 start zaterdag 6 april om 12:00 uur. Via een pre-registratie kan je al iets eerder en tegen een gereduceerd tarief je tickets kopen. Via de site van Hullabaloo schrijf je je in voor deze pre-registratie.

Vorig jaar waren wij aanwezig op Hullabaloo 2023. Check hier onze foto's!Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Hullabaloo 2024
Tickets Hullabaloo 2024
Hullabaloo 2024
Jera On Air 20241

38 NIEUWE NAMEN VOOR JUBILEUMEDITIE JERA ON AIR 2024Dit jaar viert Jera On Air hun 30e editie. Voor het festival, dat...

Defqon.1

LANGVERWACHTE LINE-UP VAN DEFQON.1 IS BEKEND MET... Defqon.1 heeft hun langverwachte line-up voor 2024 bekendgemaakt. Meer dan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.