Zomerspektakel aan het Meer toch weer gratis

Zomerspektakel aan het meer
Zomerspektakel aan het Meer toch weer gratis
Door MartinaFagel op 09 april 2024 - 17:36 1 Goed nieuws voor alle Zomerspektakel-fans! Dankzij de steun van John Kroes – met Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs sinds jaar en dag hoofdsponsor van het evenement – wordt het Zomerspektakel 2024 op zaterdag 1 en zondag 2 juni tóch GRATIS! Voor vrijdag 31 mei kan je nog wel een kaartje kopen. John Kroes, die al jarenlang het evenement steunt, heeft besloten om dit jaar eenmalig een significant bedrag te garanderen, waardoor de toegang voor zaterdag 1 en zondag 2 juni gratis gemaakt kan worden. Dit is zijn cadeau aan de gemeenschap van Alphen!

Heb je al kaartjes gekocht voor zaterdag of zondag? Geen zorgen, het volledige bedrag (inclusief alle kosten) wordt binnenkort teruggestort.

Zomerspektakel aan het Meer vindt dit jaar plaats op 31 mei, 1 en 2 juni in Alphen Aan Den Rijn.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Zomerspektakel aan het Meer 2024
Tickets Zomerspektakel aan het Meer 2024
Zomerspektakel aan het Meer 2024
bevrijdings festival

ROLF SANCHEZ, CHO EN MEER TE ZIEN OP...Op 5 mei viert Utrecht traditiegetrouw de vrijheid met Bevrijdingsfestival...

roskildefestivalnews.jpg

O.A. 21 SAVAGE EN PINKPANTHERESS MAKEN LINE-UP... Het Roskilde Festival in Denemarken heeft de line-up compleet voor het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.