Gratis Booch? Festival 2024 kondigt eerste namen aan met o.a. Prins S & De Geit en Gunmoll

Prins S. en de Geit
Gratis Booch? Festival 2024 kondigt eerste namen aan met o.a. Prins S & De Geit en Gunmoll
Door redactie op 12 april 2024 - 10:28 1 Booch? keert weer terug naar het centrum van Heerlen voor een nieuwe ronde na het succes in 2023. Hierbij hebben ze ook de eerste namen bekend gemaakt. De Eerste namen zijn: Prins S. & de Geit, Joey Valence & Brae, Andrew Cushin, Gunmoll, Kaya Imani, Search:Party en Imre.

Booch? is een gratis toegankelijk popfestival dat sinds 1998 in de Heerlense binnenstad wordt georganiseerd en jaarlijks omenabij de 20.000 bezoekers trekt. Het programma bestaat overwegend uit jonge – aanstormende en getalenteerd bands uit het (inter)nationale clubcircuit (bands die de potentie hebben om door te groeien tot de landelijke – en internationale (sub)top maar daartoe nog een publiek moeten opbouwen) aangevuld met lokale/regionale bands en dj’s.

Het festival is op 10 en 11 augustus en zal plaats vinden in Bongerd, Heerlen. Het festival is gratis te bezoeken.Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefbevrijdings festival

BEVRIJDINGSFESTIVAL ALKMAAR OP ANDERE LOCATIE... Bevrijdingsfestival Alkmaar moet dit jaar op een andere plek in de stad...

Electric Castle1

O.A. PAOLO NUTINI EN SEAN PAUL MAKEN LINE-UP... Het Roemeense festival Electric Castle bevestigde eerder al de komst van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.