O.a. Bertolf, Douwe Bob en Rob Dekay naar Rotterdam Bluegrass Festival

Bertolf
O.a. Bertolf, Douwe Bob en Rob Dekay naar Rotterdam Bluegrass Festival
Door MartinaFagel op 18 april 2024 - 11:20 1 Het Rotterdam Bluegrass Festival is een inclusief festival waar bluegrass en andere vormen van rootsmuziek als country, folk en Americana centraal staan.

Douwe Bob, Tangarine, Rob Dekay, Stephanie Struijk en Maurice van Hoek zijn vandaag aangekondigd als de speciale gasten van Bertolf & Friends op het Rotterdamse festival.

Deze Nederlandse singer-songwriters zullen hun Zwolse vakbroeder vergezellen voor een aantal bluegrassnummers tijdens zijn show in Rotterdam. Daarnaast is er met Henhouse Prowlers (VS), Angry Zeta & The Hillbullys (ARG), Blue Grass Boogiemen (NL) , Leadbeaters (NL), A Murder In Mississippi (BE), Sem Jansen & Leif de Leeuw (NL) en Them Peckin' Boys (NL) een zevental nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van het festival. Het programma is hiermee nog niet compleet, de laatste namen worden binnenkort bekend gemaakt. De totale line up omvat ruim dertig acts uit binnen- en buitenland, plus een uitgebreide randprogrammering. Rotterdam Bluegrass Festival vindt plaats op 28, 29 en 30 juni 2024, zowel dag- als weekendtickets zijn verkrijgbaar tussen de €15,- en €40,-. De camping tickets zijn verkrijgbaar vanaf €115,-.

Wil jij er bij zijn op het Bluegrass Festival 2024 in Rotterdam?

Bestel via deze link jouw ticket voor Bluegrass Festival 2024Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Rotterdam Bluegrass Festival 2024
Tickets Rotterdam Bluegrass Festival 2024
Rotterdam Bluegrass Festival 2024
Complexity Fest news

SIGH, AVALANCHE KAITO EN 3 ANDERE ARTIESTEN MAKEN...Gisteren maakte Complexity Fest de laatste vijf namen bekend voor de...

LeffingeLeuren 2019

LEFFINGELEUREN KONDIGT EERSTE ELF NAMEN AAN O.A.... Leffingeleuren is een driedaags muziekfestival dat jaarlijks rond het midden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.