Line-up Absolutely Free Festival aangevuld met 8 nieuwe namen o.a. Gurriers en Lifeguard

Gurriers
Line-up Absolutely Free Festival aangevuld met 8 nieuwe namen o.a. Gurriers en Lifeguard
Door PhaedraW op 24 april 2024 - 11:07 1 Op 2 en 3 augustus staat Genk weer in het teken van het Absolutely Free Festival. Het gratis festival doelt met ruim 35 acts vol op te ontdekken talent uit binnen- en buitenland.

Eerder waren The Murder Capital, Ghostwoman, Hotline TNT, Sheer Mag en Wixcakes al voor het festivalweekend bevestigd en daar zijn nu 8 nieuwe namen aan toegevoegd:

De vrijdag wordt nu verrijkt met optredens van de Ierse postpunk band Gurriers en de Amerikaanse Lifeguard. Ook zal de chouchou-producer Youniss met zijn jazzpunk-geïnspireerde werk een set geven.

Op zaterdag zullen de Amsterdamse band Marathon, Lintworm en de Belgische hiphopper Ashley Morgan hun opwachting maken. Daarnaast staan The Bony King Of Nowhere inmiddels voor de 4e keer op het festival en reizen niemand minder dan PORCELAIN ID af naar Genk.

PRAKTISCH INFO
Absolutely Free Festival
Datum: Vrijdag 2 augustus & zaterdag 3 augustus 2024
Locatie: C-Mine site, 3600 Genk
Meer info Absolutely Free Festival 2024

Net zoals vorig jaar kan er weer gekampeerd worden tijdens Absolutely Free Festival en wegens groot succes verdubbelen ze de capaciteit! Je betaalt €22 per nacht of €42 voor het hele weekend (incl. servicefee).

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDown The Rabbit Hole 2024

27 NIEUWE NAMEN VOOR THE BIZARRE OP DOWN THE RABBIT...De diehard ravers en vroege paradijsvogels kunnen in de all-inclusive...

Into The Great Wide Open news

PATRICK WATSON, EVERYTHING EVERYTHING EN MEER ERBIJ... Het programma van Into The Great Wide Open krijgt steeds meer kleur....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.