013 presenteert programma Glitterbox festival op Roze Maandag

Paleo 2022 festival sfeer
013 presenteert programma Glitterbox festival op Roze Maandag
Door noasgallery op 17 mei 2024 - 13:46 1 Op maandag 22 juli, tijdens Roze Maandag van de Tilburgse Kermis, organiseert 013 een festival in de Spoorzone tussen de Hall of Fame en het spoor. Hier schreven we al eerder over. Vanaf 14.00 uur vindt hier een nieuw festival plaats met twee podia, waarbij 013 samenwerkt met Glitterbox voor hun eerste openluchtshow.

Als headliner treedt The Shapeshifters op, bekend van hun wereldwijde doorbraak in 2003 met de hit 'Lola's Theme'. Andere grote namen die het podium zullen betreden zijn David Morales, Horse Meat Disco, Illustrious Blacks en Bestley. Daarnaast biedt Stage 2 een mix van lokaal opkomend talent en gevestigde acts, waaronder Roog, Tonno Disko, Ajuma, Samuel Monty en Cosmic Coco.

Glitterbox is gratis toegankelijk voor alle bezoekers en vindt plaats van 14:00 tot 23:00 uur. Om de capaciteit te beheersen en teleurstelling te voorkomen, wordt bezoekers aangeraden vooraf een gratis ticket te reserveren. Klik hier om een ticket te reserveren. Hiermee wordt toegang op de dag zelf gegarandeerd, aangezien de ruimte beperkt isGa je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Glitterbox 2024
Tickets Glitterbox 2024
Glitterbox 2024
le guess who

LE GUESS WHO? 2024 KOMT MET GAST-CURATOREN EN EERSTE...Le Guess Who? staat in het teken van muziek die je op andere plekken niet of...

Lokerse Feesten news

TRENTEMØLLER, CHIBI ICHIGO EN MEER NAAR LOKERSE FEESTEN De line-up van Lokerse Feesten begint steeds meer vorm te krijgen! Van 2...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.