Allerlaatste act Pinkpop 2024: speciaal optreden Joost Klein

Joost Klein
Allerlaatste act Pinkpop 2024: speciaal optreden Joost Klein
Door PhaedraW op 24 mei 2024 - 10:19 1 Ondanks dat de line-up eigenlijk al helemaal rond was, heeft Pinkpop nog een laatste naam die ze wilden toevoegen: Joost Klein zal zaterdag 22 juni op het Landgraafse podium staan! Doordat de timetable al helemaal rond was zal de veelbesproken Friese muzikant de muzikale start van de festivaldag vormgeven met een speciale show.

Met hits als 'Friesenjung', 'Ome Robert' en zijn record verbrekende track 'Europapa', dat voor het songfestival werd geschreven, is JOOST niet meer weg te denken uit de Nederlandse en internationale muziekindustrie. 'Europapa' is in Europa omarmt; in meerdere landen is het nummer in de hitlijsten beland. Op 13 mei werd er zelfs een nieuw record gevestigd met meeste streams voor een uit Nederland afkomstig nummer op één dag ooit.

Joost voegt zich bij de Pinkpop 2024 programmering, waarvoor eerder headliners Ed Sheeran, Calvin Harris en Måneskin zijn aangekondigd en optredens van o.a. Keane, Nothing But Thieves, Sam Smith, Avril Lavigne, Anouk, Hozier, Limp Bizkit, Greta van Fleet, Royal Blood, Louis Tomlinson, Yungblud, Pendulum (live) en nog veel meer.

Door de last-minute toevoeging van Joost zijn de settijden van Douwe Bob, The Analogues, Corey Taylor, Froukje, De Jeugd van Tegenwoordig en Louis Tomlinson op de Pinkpop-zaterdag iets gewijzigd.

De complete line-up van Pinkpop 2024 vindt je hier!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Pinkpop 2024
Tickets Pinkpop 2024
Pinkpop 2024
€ 145,00 - 290,00
Left of the Dial

NIEUWE LADING NAMEN VOOR LEFT OF THE DIAL 2024Het Rotterdamse festival Left Of The Dial heeft een reeks nieuwe namen aan...

le guess who

LE GUESS WHO? 2024 KOMT MET GAST-CURATOREN EN EERSTE... Le Guess Who? staat in het teken van muziek die je op andere plekken niet of...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.