AMF onthult volledige line-up met o.a. Tiësto, Marlon Hoffstadt en Showtek

Tiesto
AMF onthult volledige line-up met o.a. Tiësto, Marlon Hoffstadt en Showtek
Door MartinaFagel op 06 juni 2024 - 12:23 1 AMF heeft zojuist de volledige line-up bekendgemaakt van hun aankomende editie. Tiësto, Marlon Hoffstadt, Timmy Trumpet, Maddix, Wade, Tita Lau en Showtek maken - naast de al eerder aangekondigde Martin Garrix - hun opwachting op een van de meest legendarische evenementen van Amsterdam Dance Event.

De organisatie is meer dan trots dat ook Tiësto - die eerder deze week een Buma Awards in de wacht sleepte - deze editie van de partij gaat zijn, naast de andere acts van eigen bodem Maddix en Showtek. Het wordt niet een volledig Nederlands feestje: ook elektronische zwaargewichten zoals Marlon Hoffstadt - die momenteel hoge ogen gooit met zijn Daddy Trance tunes, Wade en Timmy Trumpet, die een bekende is van het AMF-podium, zijn van de partij. Ten slotte gaat Tita Lau haar grootste show ooit geven, voor maar liefst 40.000 mensen. Naast deze line-up wordt binnenkort ook nog de dj aangekondigd die de pre-show act verzorgt.

AMF vindt dit jaar plaats tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam op 19 oktober 2024. Loyal, Early en Regular tickets zijn inmiddels uitverkocht. Late phase tickets zijn nog beschikbaar voor €99,- excl. servicekosten.

ADE: AMF Festival 2024 Regulier
ADE: AMF Festival 2024 VIP
Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK JE FESTIVALTICKETS
Bestel tickets ADE: AMF Festival  2024
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
ADE: AMF Festival 2024 Regulier
€ 108,90
ADE: AMF Festival 2024 VIP
€ 184,00
mananamanananieuws

KOMENDE EDITIE MAÑANA MAÑANA WORDT DE LAASTEHet Achterhoekse festival Mañana Mañana vindt plaats op 13, 14, 15 en 16...

Hit The City 2013

NIEUWE RIJ NAMEN VOOR HIT THE CITY IN EINDHOVEN O.A.... Een groot aantal namen zijn aangekondigd voor het festival Hit The City in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.