Misty Fields maakt line-up compleet met o.a. Nusantara Beat, YARD en Water From Your Eyes

water from your eyes
Misty Fields maakt line-up compleet met o.a. Nusantara Beat, YARD en Water From Your Eyes
Door MartinaFagel op 11 juni 2024 - 11:45 1 Misty Fields, het driedaagse festival en de alternatieve muzikale hoogmis van het Zuiden. Steengoede nieuwe bands en gevestigde namen. Drie dagen lang genieten rondom het sfeervolle en magische Misty Fields bos van muziek, theater, kunst en feest. Het festival vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september aan de rand van Nationaal Park De Groote Peel, net buiten de dorpskern van Asten-Heusden en op 20 minuten rijden van Eindhoven.

Het festvalseizoen is in volle gang en daarom heeft Misty Fields, de alternatieve muzikale hoogmis van het Zuiden, zojuist haar line-up compleet gemaakt met de laatste vier namen. Het Amsterdamse Nusantara Beat, Water From Your Eyes, de Ierse electro-noise band YARD en het Utrechtse FIT voegen zich bij o.a. Crack Cloud, Na'on Of Language, Warmduscher en Pigsx7.

Tickets zijn nog te koop. De ticketprijs is vanaf €17,50 voor een regulier zondag ticket tot € 97,50 voor een volwassene weekend ticket. Bestel hieronder jouw ticket voor Misty Fields 2024.

Bestel via deze link jouw ticket voor Misty Fields 2024

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Misty Fields 2024
Tickets Misty Fields 2024
Misty Fields 2024
Best Kept Secret 2019

BEST KEPT SECRET VIERT SUCCESVOLLE JUBILEUMEDITIE EN...De organisatie van Best Kept Secret kijkt terug op een succesvolle...

Into The Great Wide Open news

BOB UIT ZUID EN ZESTIEN ANDERE ARTIESTEN ERBIJ VOOR... Het duurt nog 78 dagen tot het 29 augustus is en Into The Great Wide Open...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.