Regenval treft Graspop Metal Meeting: parkeerplaatsen dicht en programma op woensdag afgelast

Graspop sfeer 2018
Regenval treft Graspop Metal Meeting: parkeerplaatsen dicht en programma op woensdag...
Door PhaedraW op 19 juni 2024 - 09:57 1 Het gehele programma van Graspop Metal Meeting op woensdagavond 19 juni (vandaag), inclusief de Boneyard Pre-party hosted by Studio Brussel wordt afgelast. Ook gaan de parkeerplaatsen op woensdag niet open. Dit vanwege de grote hoeveelheid regen die er in de afgelopen dagen in het gebied is gevallen. Hierdoor was de organisatie genoodzaakt om voor de woensdag het noodplan in te zetten.

Ben je absoluut genoodzaakt om op woensdag al op de camping te overnachten, omdat je bijvoorbeeld al onderweg bent vanuit het buitenland? Probeer dan campings Boneyard en Inferno te bereiken met het openbaar vervoer. Voor de mensen die absoluut genoodzaakt zijn om al te overnachten op woensdag, zal er dus noodopvang voorzien worden. Zij kunnen, enkel door gebruik te maken van het openbaar vervoer en pendelbussen, overnachten op campings Boneyard en Inferno.

De programmatie van de andere festivaldagen komt niet in het gedrang. De organisatie volgt de situatie natuurlijk op de voet op. Meer informatie over de situatie met de parkeerplaatsen de volgende festivaldagen volgt woensdag in de late namiddag.

Update: 19 juni
Graspop laat weten dat alle parkeerplaatsen het hele festivalweekend gesloten blijven. Dagbezoekers kunnen niet kamperen op de Boneyard-camping.

Graspop Metal Meeting vraagt alle bezoekers met het OV of de Kiss&Ride naar het festivalterrein te komen. Hier vind je meer informatie over de genomen maatregelen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPodiuminfo Logo nieuw

TICKETMASTER STAAT DOORVERKOPEN MOBIELE TICKETS VIA...De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft onderzoek gedaan naar de...

Amsterdam Dance Event ADE Linde Dorenbos

RØDHÅD, MARCEL DETTMANN EN VEEL MEER DIT JAAR OP... Into the Woods ADE Festival heeft de eerste 28 namen van het programma...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.