Helldorado voegt 7 nieuwe namen toe met o.a. Peter Pan Speedrock en Zeke

Peter Pan Speedrock
Helldorado voegt 7 nieuwe namen toe met o.a. Peter Pan Speedrock en Zeke
Door redactie op 19 juni 2024 - 11:33 1 Er zijn 7 nieuwe namen bekend voor de line-up van Helldorado dat plaatsvindt op 16 november 2024 in Eindhoven. De namen die erbij zijn gekomen zijn: Alabaster, Burnout Boys , The Spades, Zeke, Bömbers, Hellbutcher, en Peter Pan Speedrock.

Eerder werden al onder andere John Coffey, Baroness, DOOL, Graveyard, Napalm Death en Tankzilla al bekend gemaakt voor Helldorado 2024. Klik hier voor alle tot nu toe bevestigde Helldorado 2024 artiesten!

Helldorado is een wild toevluchtsoord voor liefhebbers van het niet-alledaagse die los willen gaan bij machtige bulldozerbands die als pletwals fungeren, en die hun hart op kunnen halen aan bizarre stunts waar nog lang over nagepraat wordt.

Er zijn nog tickets beschikbaar en de ticketprijs is €68,50.Nog geen tickets voor Helldorado? Klik hier om tickets te bemachtigen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Helldorado 2024
Tickets Helldorado 2024
Helldorado 2024
€ 59,00
Pukkelpop

ELECTRIC CALLBOY EN 26 ANDERE ACTS BEVESTIGD VOOR...De Duitse electronicoreband Electric Callboy is nieuw op de line-up en zal...

crammerock

BAZART, ARSENAL, JAMES BAY, JOOST EN ONLY THE POETS... Crammerock is een tweedaags, complexloos muziekfestival tijdens het eerste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.