Lokerse Feesten line-up van 6 augustus compleet met o.a. Frank Carter & The Rattlesnakes

review: Frank Carter & The Rattlesnakes - 27/02 - 013 Frank Carter & The Rattlesnakes
Lokerse Feesten line-up van 6 augustus compleet met o.a. Frank Carter & The Rattlesnakes
Door PhaedraW op 21 juni 2024 - 10:43 1 Met de toevoeging van o.a. punk rockers Frank Carter & The Rattlesnakes, maakt Lokerse Feesten de line-up van 6 augustus compleet! Van 2 t/m 11 augustus reizen nationale en internationale artiesten af naar Lokeren om daar de tent af te breken.

In samenspraak met headliner Korn is het programma samengesteld met verschillende subgenres en opkomende acts. Zo zullen naast eerder aangekondigde acts als Nova Twins en Wargasm, nog 5 nieuwe acts hun opwachting maken: horrorcore sensatie Ho99o9, STAKE zijproject Klakmatrak en Woyoto (de band rond Mikey Doling). Goe Vur In Den Otto houdt er na dit jaar mee op maar komt nog een laatste keer de ideale soundtrack verzorgen.

De aparte dagticketverkoop voor Club Studio Brussel op 6 augustus is gelijk van start gegaan. De verkoop gaat snel: dagtickets voor 2 augustus zijn reeds uitverkocht, dagtickets voor 9 en 11 augustus zijn reeds meer dan 90% verkocht en ook de combitickets zijn bijna allemaal de deur uit. Koop hier de laatste tickets voor Lokerse Feesten!

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Lokerse Feesten 2024
Tickets Lokerse Feesten 2024
Lokerse Feesten 2024
Crossing Border

EERSTE NAMEN CROSSING BORDER 2024 O.A. LOCAL NATIVES...Van 30 oktober t/m 2 november vindt Crossing Border weer plaats in Den...

Zomerparkfeest

ZOMERPARKFEEST ONTHULT COMPLETE LINE-UP MET O.A.... Met de aankondiging van de line-up voor Zomerparkfeest , belooft de zomer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.