Vijf gesigneerde cd's van Marike Jager verloot onder de enquête-deelnemers

Door Marz667 op 06 november 2008 - 19:58 1 Zoals je wellicht al had gelezen, wordt door ons het nieuwe album van Marike Jager omschreven als een erg geslaagde. Niet alleen wij, maar ook de organisatoren van bijvoorbeeld Lowlands en De Grote Prijs zijn fan van de singer-songwriter.

Haar Celia Trigger werd woensdag jongsleden gepresenteerd in onze hoofdstad, en hiervan mogen wij er vijf weggeven. Deze tevens voorzien van een krabbel van de zangeres - die door Popmagazine OOR overigens omschreven wordt als ‘zeer overtuigend, volwassen en verrassend’.

De exemplaren worden verloot onder de deelnemers van onze enquête. Onze websites worden per dag door 30.000 mensen bezocht en wij willen graag weten hoe wij het beter zouden kunnen doen, daarvoor roepen wij jouw hulp in. Graag zouden we jullie vragen om onze enquête in te vullen, dit kost je ongeveer 10 minuten. Naast de cd maak je ook kans op een iPod en een festivalticket naar keuze.

Deze enquete is afgelopen!racoonnewss.jpg6

VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE! GROTENDEELS RONDZanger-pianist VanVelzen , het Volendammer trio 3js en bekende gezichten...

waxnewss.jpg18

SOULWAX EN PUKKELPOP PRESENTEREN SOULWAXMAS Soulwax viert weer eens een feestje. De broertjes Dewaele organiseren wel...

REACTIES

Avatar BasP
do 06 nov 2008 20:22

Wrong Wow vette shit! Nu maar hopen dat ik geluk heb

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.