Zeus en Human Alert op het Wantijfestival Indoor

Door Knoedel op 08 december 2008 - 16:18 1 Naast het Wantijfestival in het Dordtse Wantijpark, is er hartje winter ook het Wantijfestival Indoor. In poppodium Bibelot te Dordrecht kan er op 9 & 10 januari 2009 genoten worden van een programma vol met regiobands, nationaal bekende acts, kunst en kinderactiviteiten. Op zaterdagmiddag is er speciaal voor de allerkleinste Alles K!ds met gezellige activiteiten voor kinderen.

Alle fans van de Lama’s mogen de vrijdagavond in Bibelot zeker niet missen, want Jeroen van Koningsbrugge komt de tent rocken met zijn band Zeus. Verder staan er op het programma: Paralife, Frans Huxie, Maybee, Egbert, Lenya, Davenport, Circle J, Human Alert en Arnst da Main.

Hier vind je alle informatie over Wantijfestival Indoorpinkpop2009.gif102

DEPECHE MODE, PLACEBO, THE KOOKS OP PINKPOPDe kranten van dinsdag 9 december laten er geen twijfel over bestaan:...

bzbnews.gif9

BZB VIERT CD RELEASE MET BZB WEEKEND Dat Band Zonder Banaan met een nieuwe cd ging komen wisten de meesten van...

REACTIES

Avatar BasP
ma 08 dec 2008 16:43

Wrong Ben geen fan van de Lama's, maar zeker wel van Draadstaal. =) Kans aanwezig dat ik naar Zeus ga.

 0
Avatar GogolMischa
ma 08 dec 2008 17:12

GogolMischa toch wel weer vette line-up met Zeus, Frans Huxie en Circle J

 0
Avatar Obey-Your-Master
di 09 dec 2008 11:44

Obey-Your-Ma.. Zeus is wel toffe band.. maarre als je fan bent van draadstaal of lama's waarom zou je dan naar Zeus gaan? :S okay Jeroen van koningsbrugge is de zanger maar ik neem aan dat ze gewoon muziek neerzetten in plaats van een uurtje te vullen met grappen... xD

 0
geen avatar
di 09 dec 2008 13:33

Catwoman75 Waarom moet je naar Zeus als je fan van de lama's bent?? De lama Jeroen is niet dezelfde als de zeus Jeroen hoor, of draadstaal...Je hoeft geen grapjes op t podium te verwachten! Trouwens Jeroen vindt t ook altijd helemaal geweldig als Zeus zo aangekondigd wordt *rolls eyes*

 0
geen avatar
di 09 dec 2008 14:12

Rovanna Ik ben het met Catwoman75 eens! De muziek die Zeus maakt (waarvan Jeroen de zanger is) heeft niets maar dan ook niets te maken van De Lama's. Het is bovendien stoner rock, een vette zware rock die zeker niet voor iedereen toegankelijk is. O ja en Ruben Nicolai is niet aanwezig ;-)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.