Help Festivalinfo/Podiuminfo/Cabaretinfo/Agendainfo door de recessie!

Door Knoedel op 01 april 2009 - 17:00 1 1 APRIL: hier lees je meer!

Met meer dan 30.000 unieke bezoekers per dag zijn Festivalinfo/Podiuminfo /Agendainfo dé websites voor liefhebbers van livemuziek. Intussen zijn we in de Benelux uitgegroeid tot de grootste in ons soort. Elke dag trakteren een groot team van vrijwilligers jou gratis en voor niets op het heetste concert- en festivalnieuws, relevante berichten, talloze recensies en reviews en toffe prijsvragen. Ook kan je hier informatie zoeken over ontelbaar veel bands en festivals, vrienden maken en over muziek discussiëren, je concertagenda bijhouden en foto’s delen met anderen. Dat doen we met veel plezier en liefde voor muziek, en gezien de bezoekersaantallen waarderen jullie dit enorm.

Maar; ook bij ons heeft de economische crisis toegeslagen. Als er niet snel geld binnen komt moet de stekker er uit. Dit willen wij natuurlijk niet laten gebeuren en daarom vragen we jullie om hulp: help ons door de recessie! Dus verzamel je zakgeld, je studiefinanciering of kijk je moeder even lief aan en doneer alles wat je kunt missen. Zonder donaties zullen Festivalinfo, Podiuminfo, Cabaretinfo en Agendainfo verdwijnen.
Speciaal voor deze actie hebben we een PayPal-account aangemaakt, waar je naar eigen vermogen kunt doneren. Namens alle vrijwilligers: BEDANKT!


Je kan de knop hier onder gebruiken om gelijk een bedrag te doneren via Paypal.


euro
Popronde.jpg4

DATA EN STEDEN POPRONDE 2009 BEKENDHet rondreizende popfestival Popronde heeft de steden en bijbehorende data...

Rock Herk nieuws25

ROCK HERK: DE EERSTE NAMEN ZIJN BEKEND! Het tweedaagse Belgische festival Rock Herk maakt vandaag de eerste namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.