Roxette bij elkaar op Night of the Proms

Door fresh77 op 06 mei 2009 - 12:18 1 De Zweedse groep Roxette komt voor het eerst in zeven jaar weer samen. Marie Frederiksson en Per Gessle treden op tijdens de Night of the Proms 2009. Dat maakt de organisatie bekend.

The Night of the Proms is vanaf 23 oktober elf keer te zien in het Sportpaleis in Antwerpen. Half november doet het programma Nederland aan: twee maal in het Gelredome in Arnhem en vijf maal in Ahoy Rotterdam. Naast Roxette is o.a. ook Sharon den Adel aanwezig dit jaar.


lowlandsnewss.gif47

FAITH NO MORE, TIGA EN MEER OP LOWLANDS Faith no More, Grizzly Bear, Paul Kalkbrenner, Tiga, Dixon, The Parlor Mob...

politie_news.jpg20

FEEST ROTTERDAM EINDIGT MET WAARSSCHUWINGSSCHOTEN De Rotterdamse politie heeft gisteren voortijdig een einde gemaakt aan het...

REACTIES

Avatar Esje
wo 06 mei 2009 16:22

Esje oh god have mercy
Ik dacht dat we daar voorgoed vanaf waren??

Naja. Zullen vast wel liefhebbers voor zijn :)

 0
Avatar E-Clect-Eddy
do 07 mei 2009 10:30

E-Clect-Eddy Gisteren stond er een lange rij voor de Melkweg om alleen Per te zien. Dus blijkbaar trekt dat nog wel volk. Overigens blij dat ik in de andere zaal nu eindelijk Metric mocht zien en horen, geweldig.

 0
Avatar RobZ
do 07 mei 2009 11:26

Knoedel Ik was ook bij Metric, maar ik hoorde dat de vrouw van Roxette twee nummers mee kwam doen met het concert van Per en dat het dak er af ging.

E-Clect-Eddy schreef:
Gisteren stond er een lange rij voor de Melkweg om alleen Per te zien. Dus blijkbaar trekt dat nog wel volk. Overigens blij dat ik in de andere zaal nu eindelijk Metric mocht zien en horen, geweldig.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.