Mystery Land maakt volledige line-up bekend

Door Jazza op 21 mei 2009 - 12:06 1 Het populaire Mystery Land festival heeft haar volledige line-up bekend gemaakt. Het festival, dat dit jaar zijn zestiende editie beleeft, staat bekend om zijn brede programmering van dance en dance-gerelateerde muziek. Dit jaar is het de grootste editie in de historie van het festival, met 200 Dj’s, live muzikanten, schrijvers en straattheateracts. Elk jaar is het festival uitverkocht en trekt 50.000 bezoekers naar de Haarlemmermeer.

Het programma is dusdanig groot dat we hier enkel de headliners bekend maken. Voor het volledige programma klik je hiernaast om naar de profielpagina van Mysteryland te gaan.
We noemen: Swedish House Mafia, Ricardo Villalobos (set van 3 uur), Above & Beyond, The Advent vs Industrialyzer, Redshape en Stereo MC’s, Adam Beyer, John Dahlbäck, Felix da Housecat, Mark Knight, Tocadisco, Chuckie, Technoboy, Karotte & De Man Zonder Schaduw, Vive la Fête, Fakkelbrigade, Wannabe A Star, Mr Wix, Meneer BroekjeVol & Mevrouw BroekjeVol, ISIS, Daniel Stefanik, The Flexican, Jean, Tony Scott, Joost van Bellen, Le Le, Boemklatsch, Shinedoe, Estroe en vele, vele anderen. De organisatie waarschuwt dat het festival waarschijnlijk ook dit jaar weer uitverkoopt en dat je geen kaarten van tussenpersonen moet kopen.


Solar Weekend 20098

OOK SOLARWEEKEND PRESENTEERT NAMENRoermond staat op 7, 8 en 9 augustus in het teken van Solar Weekend. Met meer...

soapskinnews.jpg3

SOAP&SKIN OP ZXZW 2009 Vandaag bevestigt de organisatie van ZXZW Soap&Skin als headliner van...

REACTIES

Avatar Dags
do 21 mei 2009 13:11

Dags wow vet, villalobos komt zelfs 2 keer!

 0
Avatar J_anna
do 21 mei 2009 15:25

J_anna mooie namen... *gaat snel zoeken naar een geldboom..*

 0
Avatar Emmsss
do 21 mei 2009 20:55

Emmsss Oh, laat even weten als je die geldboom hebt gevonden. ;]

 0
geen avatar
vr 22 mei 2009 04:07

zwelgjebeest sjesus wat is dat een kutfeest geworden zeg. Vroeger was het tenminste nog een beetje heavy met de hardcore en terror tenten. Nu is het allemaal van die softe trance krempel. Jammer, het was zo'n goed feest...

 0
geen avatar
vr 22 mei 2009 08:31

Jboog Wat doet technoboy tussen al die dancenamen.. :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.