Krezip vervangt Depeche Mode op Pinkpop 2009

Door fresh77 op 30 mei 2009 - 03:16 1 De organisatie van Pinkpop heeft een vervanger voor het afgezegde Depeche Mode gevonden: Krezip. De Nederlandse band, die binnenkort stopt, betreedt voor Placebo het hoofdpodium. Placebo is daarmee gepromoveerd tot headliner van de zondagavond. Na een aantal niet-geslaagde pogingen om buitenlandse artiesten binnen te halen besloot Pinkpop voor een Nederlandse act te gaan.

Depeche Mode moest afzeggen vanwege een tumor in de blaas van zanger Dave Gahan. De band hervat haar wereldtournee pas op 8 juni, in Leipzig. Andere acts op de Pinkpop-affiche zijn onder andere Bruce Springsteen en Snow Patrol. Kaarten zijn nog verkrijgbaar.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefsummerdarkness2009.jpg7

GROTE NAMEN SUMMER DARKNESS VALLEN WEGSoms zit het tegen! Deze week werd bekend dat VNV Nation en Emilie Autumn...

Waldrock logo23

WINNEN: 3X2 KAARTEN WÂLDROCK Jajajajaja, we hebben er weer een! Zo'n prijsvraag waar je spontaan van gaat...

REACTIES

Avatar Headmusic
za 30 mei 2009 09:06

Headmusic En toen was de 40ste editie meteen het einde van Pinkpop als serieus te nemen festival. Exit Depeche Mode, enter het huppelkutjesteenieweeniemutsenschoolbandje Krezip. Beste Jan, volgend jaar Guus Meewis en de Toppers? Deze muziekliefhebber kan jou en je festival NOOIT meer serieus nemen. Wat een schandalige afgang en wat eenbelediging voor elke Pinkpopganger, in het bijzonder die met een dagkaart voor de zondag. Krezip is eigenlijk om te lachen maar ik kan wel huilen. Pinkpop R.I.P.

 1
geen avatar
za 30 mei 2009 09:08

rendum HOW LOW CAN YOU GO!!!!
fijn dat uitgerekend nederlands grootste kut band KREZIP wordt vervangen voor depeche mode!!!WAT EEN LACHERTJE!!
smeets bedankt! en krezip blij dat jullie oprotten met jullie kut muziek!!!!

 -1
Avatar Jaap16
za 30 mei 2009 09:12

Jaap16 ow ow ow wat zullen er vandaag een hoop mensen keihard balen als ze op pinkpop aankomen:) gelukkig hoef ik niet te balen:)

 0
Avatar Joya
za 30 mei 2009 09:22

Joya NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Ik koop een dagkaart voor Depeche Mode en ik krijg Krezip? Smeets GEEF ONS ONZE CENTJES TERUG!

Ik sluit mij volledig bij Headmusic aan. Pinkpop heeft compleet afgedaan.

 0
Avatar Kwark92
za 30 mei 2009 09:25

Kwark92 Het was DM, toen zei jan, we regelen waarschijnlijk the prodigy of Oasis wel even.. en wat word het? Krezip..

Jan, je stelt alle pinkpopgangers diep, heel diep teleur..

 0
Avatar Wm.!
za 30 mei 2009 09:26

Wm.! WHAAAAAHAHAHAHAHAHA!!! Al weer Krezip! Vorig jaar vervingen ze Amy Winehouse toch? Pakte leuk uit, maar het is geen Amy Winehouse en al helemaaaaaaaal geen Depeche Mode. Een domper voor iedereen die zondag zou gaan! Goeie nieuws is dat ik ze waarschijnlijk wel ergens kan pakken in een Ahoy oid, omdat ze toch ergens in Nederland in moeten halen. Zondag headliner spot op Lowlands MOJO? Oei oei oei dat zou dik zijn!

 0
Avatar MarilynPepper
za 30 mei 2009 09:30

MarilynPepper Goedzo Jan! Dat je kapot valt met je festival, laatste jaar dat ik kom!

 0
Avatar Herie
za 30 mei 2009 09:31

Herie misschien is het omdat ik zelf geen pinkpop kaartje heb, maar ben ik dan de enige die het krezip wel gunt?

ik vind het persoonlijk een heel erg mooie symboliek, Krezip brak door op Pinkpop en een van hun laatste optredens wordt nu ook weer pinkpop.
tuurlijk is het geen DM, maar ik kan me zomaar voorstellen dat het toch een leuke avond wordt

 0
Avatar Kydroh
za 30 mei 2009 09:32

Kydroh Volgend jaar afsluiters
- Frans Bauer
- De Toppers
- De 3 J's

Oh Hell Yeah dat word een mooie 41ste editie.
(Ik ben sarcastisch hoor)

Maar ach mensen geniet er gewoon van want daarna komt Placebo.
Het is zkrs geen waardige vervanger voor DM maar men moet het er maar mee doen.

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 09:32

Choices Djiezussss... wat een afgang zeg!
Het is niet alleen geen vervanging, tis zelfs geen toevoeging... pffff... voel me zwaar genaaid... en als ik dan mag kiezen, liever niet door Jan Smeets.
Ik had idd mijn kaartje vnl gekocht voor DM en dan dit....
Ze hadden voor dat geld beter de hele dag gratis water kunnen uitdelen... Ik ga liever daarvan pissen dan dat ik naar het gezeik van krezip moet luisteren...
Ik hoop dat iedereen massaal het veld afloopt als ze op gaan treden...

 0
Avatar Scarr
za 30 mei 2009 09:40

Scarr Mensen wat verwacht je anders als 1,5 week van te voren je headliner afzegt. Het was dam wel ontzettend stom van Smeets om The Prodigy en Oasis te noemen, want als hij 2 minuten op internet had rondgekeken had hij geweten dat ze niet konden.
Nu vind ik krezip als vervanger ook wat aan de magere kant, maar het is blijkbaar het beste wat er op zo'n termijn mogeliijk was om te boeken.

 0
Avatar BasP
za 30 mei 2009 09:43

Wrong Kydroh schreef:
Volgend jaar afsluiters
- Frans Bauer
- De Toppers
- De 3 J's

Oh Hell Yeah dat word een mooie 41ste editie.


Ik zou gaan! Al is t maar om met bier te gooien.

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 09:46

rendum claudia@3fm.nl

voor die geen die ook zo de balen heeft!!
zie hier het e-mail adress van claudia de breij 3fm dj...aan haar is het te danken dat krezip speelt op pinkpop!! ik heb haar persoonlijk ff bedankt dat mijn zuur verdiende 80 euro naar de klote zijn!!!

 -1
Avatar BasP
za 30 mei 2009 09:47

Wrong rendum schreef:
claudia@3fm.nl

voor die geen die ook zo de balen heeft!!
zie hier het e-mail adress van claudia de breij 3fm dj...aan haar is het te danken dat krezip speelt op pinkpop!! ik heb haar persoonlijk ff bedankt dat mijn zuur verdiende 80 euro naar de klote zijn!!!


Het is niet aan haar te danken. De beslissing is genomen door de organisatie van Pinkpop: Buro Pinkpop. Richt je woede dan op Pinkpop :)

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 09:52

rendum Het idee om KREZIP een groots afscheid te geven op de 40ste jubileum editie van Pinkpop was al vaker aan de orde, maar niet inpasbaar in het overvolle programma. Nu Pinkpop te maken heeft met een afzegging op een wel hele korte termijn, van een wel heel bijzondere act als DEPECHE MODE wegens de ziekte van zanger Dave Gahan, kwam het idee plots weer op de proppen.
De organisatie van Pinkpop was aanvankelijk bezig om een buitenlandse act als vervanger te vinden, hetgeen op zo'n korte tijd een onmogelijke opgave bleek te zijn. Maar mede dankzij een persoonlijke actie van Claudia de Breij op 3FM werd KREZIP weer gepolst. Gelukkig was KREZIP beschikbaar, maar ook dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Diverse bandleden moeten halsoverkop per vliegtuig terugkeren van vakantie.

dit staat op de pinkpop site!!
mede dankzij de inspanning van claudia de breij!!!

 0
Avatar Flying_Dutchman
za 30 mei 2009 09:59

Flying_Dutch.. Wat hadden jullie anders verwacht, ze hebben echt wel moeite gedaan een andere band te halen maar een paar dagen van te voren een een of andere megaband halen is gewoon niet haalbaar.
Ik ben best tevreden met Krezip, ik vind het zelf beter dan Anouk. (:
Straks Bruce & The Killerssssss <3 :D

 0
Avatar Flying_Dutchman
za 30 mei 2009 10:01

Flying_Dutch.. Trouwens, Claudia de Breij de schuld geven is best wel lame, want pinkpop is er heus wel zelf op gekomen en de organisatie van Pinkpop is heel groot dus je kan niet een persoon de schuld geven. (:

Maaaaaar ik had natuurlijk duizendmaal liever DM gezien, maarja...

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 10:08

3LDré Wat een stelletje zuurpruimen hier zeg. Het is natuurlijk ook wel erg leuk om weer eens ergens tegenaaan te kunnen schoppen. Hoe kun je nou verwachten dat je centen terugkrijgt omdat er 1 bandje afzegt, ookal is dat dan DM, denk 's ff na man.
En als je ze niet wilt zien kijk je toch gewoon wat anders, genoeg keuze hoor.

 1
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 10:14

monotoon HAHA, MOJO is niet in staat om binnen 2 weken een redelijke vervanger te vinden voor DEPECHE MODE?(laat me niet lachen).
Al eens aan NINE ICH NAILS of een andere elektro band gedacht. OMD is zelf 10 keer zo goed als die tutjes uit Brabant. Dank je Claudia (had je geen andere idee kunnen hebben).
Daarnaast zijn er nog dagkaarten voor vandaag te koop terwijl bij de voorverkoop ze binnen 20 minuten uitverkocht waren heb ik een weekeind kaart moeten kopen om THE Killers te kunnen zien.Dat betekent dus 3 dagen eten,drinken, PARKEERGELD etc. betalen waar ik niet om gevraagd heb.
Laatste keer PINKPOP voor mij want geldkopperij daar houdt ik niet van

 -1
geen avatar
za 30 mei 2009 10:23

blokkie1976 Ik vroeg me al vaker af de laatset tijd waarom er zo bijzonder wordt gedaan over al die matige nederlandse bands als van velsen, alain clark enz. Hoe haal je het in je hoofd om al die mensen die kaarten hebben gekocht voor dm op te zadelen met krezip. Het zegt al genoeg dat ze het doen onder het mom van een afscheid omdat het anders helemaal niet uit te leggen valt. Wij gaan morgen heen. Ik stel voor een overweldigend BOOOOEEEEEEE!!!!!!!!

 0
Avatar NutSjel
za 30 mei 2009 10:25

NutSjel Dit is toch niet te geloven...Ik vind dat iedereen met een pinkpop dagkaart voor zondag op vertoon van dit kaartje gratis naar het eerstvolgende dm concert in nederland mag...(en nee je hoeft hier niet serieus op in te gaan want ik weet toch wel dat dat niet gaat en kan gebeuren maar het zou een hoop goedmaken)

Ik riep het nog als grapje, wedden dat ze krezip of kane gaan vragen en ja hoor. Ik vind pinkpop echt het minst leuke festival dat nederland te bieden heeft. Uiteraard heb ik me er wel vermaakt met vrienden in voorgaande jaren toen ik er gratis heen kon, maar heb nu enkel en alleen een dagkaart gekocht voor dm net als vele anderen. Gelukkig spelen er nog wel wa leuke dingen op zondag zoals volbeat, placebo en pendulum, maar daar had ik in eerste instantie geen 80 euro aan uitgegeven.

 2
Avatar rvs-mick
za 30 mei 2009 10:27

rvs-mick Jullie kunnen met je botte kop ook even na denken dat je niet zomaar een grote vervanger regelt, die op 1 lijn met depeche mode staat, in plaats van Jan Smeets en Claudia de Breij alles te gaan verwijten.

en ik zal wel de enige zijn die nog liever krezip als depeche mode heeft.

 0
Avatar rvs-mick
za 30 mei 2009 10:29

rvs-mick MarilynPepper schreef:
Goedzo Jan! Dat je kapot valt met je festival, laatste jaar dat ik kom!en dan is er volgend jaar een goede line up, en dan sta je er gewoon weer.

 0
Avatar klompje
za 30 mei 2009 10:36

klompje Dit doet Jan toch hardstikke goed, zo kan hij, an afloop van het laatste concert van Krezip op een groot podium, zelf zijn afscheid aankondigen als festivalprogrammeur... Lijkt me een goed plan, Jan, we hebben jaren van je mogen genieten, maar nu is het toch echt de tijd om de handdoek in de ring te gooien en het over te laten aan mensen die wat meer meegaan met hun tijd en die feeling hebben voor de trend, en met name gevoel voor K#Tbandjes en die niet programmeren... Toch iedereen die gaat dit weekend, have fun! En de groeten aan Jan!

 -2
Avatar MarilynPepper
za 30 mei 2009 10:40

MarilynPepper NutSjel schreef:
Dit is toch niet te geloven...Ik vind dat iedereen met een pinkpop dagkaart voor zondag op vertoon van dit kaartje gratis naar het eerstvolgende dm concert in nederland mag...(en nee je hoeft hier niet serieus op in te gaan want ik weet toch wel dat dat niet gaat en kan gebeuren maar het zou een hoop goedmaken)

Ik riep het nog als grapje, wedden dat ze krezip of kane gaan vragen en ja hoor. Ik vind pinkpop echt het minst leuke festival dat nederland te bieden heeft. Uiteraard heb ik me er wel vermaakt met vrienden in voorgaande jaren toen ik er gratis heen kon, maar heb nu enkel en alleen een dagkaart gekocht voor dm net als vele anderen. Gelukkig spelen er nog wel wa leuke dingen op zondag zoals volbeat, placebo en pendulum, maar daar had ik in eerste instantie geen 80 euro aan uitgegeven.


+1, dat zou een mooie tegemoetkoming zijn, dan kunnen we DM toch nog zien.. Hoewel ik denk ik ook naar werchter classic ga afzakken...

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 10:43

monotoon Krezip is gewoon geen volwaardig vervanger, dan hadden ze niet met die grote namen als OASIS etc moeten roepen.
PUKKELPOP dat is en blijft het beste festival, nog noot bij een afzegging teleurgelsteld geworden.
MOJO=PINKPOP dus als die binnen 14 dagen geen band kunnen regelen wat stellen ze dan nog voor???

 -1
Avatar xPikachu
za 30 mei 2009 10:50

xPikachu WTF kutKrezip!

 -2
Avatar Flying_Dutchman
za 30 mei 2009 10:59

Flying_Dutch.. Ja inderdaad.
En sowieso, Jan is niet de enige die het regelt, er zit een hele organisatie achter.
>_<

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 11:04

monotoon Beste Camieleij je hebt er echt geen kaas van gegeten. Krezip fan? Ik ken Jan Smeets
persoonlijk, maar denk maar niet dat hij zich met de bands bezig kan houden. Hij is organisator in de ruimste zin van het woord. Hij regeld het podium, vergunningen, tenten etc, Maar bands echt niet dat doen andere mensen. Smeets is alleen het uithangbord voor dit Festival.
MOJO dat zijn de klojo's die hier weer geld aan verdienen, maar daar zie je niemand van op tv of in de pers.
Daarnaast zijn er in België en Duitsland genoeg goed bands die zeker op PINKPOP zouden kunne spelen. Smeets is lid van het PVDA en in het kader van de verkiezingen had hij beter in Europa moeten rondkijken.

 0
Avatar Rianne26
za 30 mei 2009 11:10

Rianne26 Pinkpop fails! :P

 0
Avatar meef
za 30 mei 2009 11:15

meef schandalig

 0
Avatar Problemchild
za 30 mei 2009 11:21

Problemchild Pfff, en daar heb je dan € 75 voor betaald!

 0
Avatar shake_it
za 30 mei 2009 11:24

shake_it ik vind het kut voor de mensen die naar pinkpop gaan en die afcorse voor Depeche Mode kwamen!.
maar ze kunnen er niks aan doen dat ze niet meer komen. beetje dom dat pinkpop dan met namen gaat gooien als The prodigy en Oasis logisch dat mensen dan nu zoiets hebben van: Wtf Krezip? snap ook wel dat het moelijk is om opzich mensen binnen te krijgen met zo,n korte tijd. maar ga dan niet zulke grote namen beloven.
Dus wel een beetje een dumper.. voor Pinkpop..:S

 1
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 11:24

monotoon Met pensioen gaan Smeets!! eindelijk begrijpen dat je te oud wordt voor deze job. 10 x keer Anouk, 10 Krezip, 10x Faithless.
Leonard Cohen voor je vrouw volgend jaar
fijn afscheids kadootje van Pinkpop.

doei!!!!!

 -1
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 11:28

monotoon oh ja wilt iemand geld verdienen aan deze afgang.TIP!!! T-shirts drukken met WHO THE FUCK IS KREZIP!!!

 -1
Avatar Bambini
za 30 mei 2009 11:34

Bambini ik vind het schandalig dat jullie nou juist krezip gaan lopen afzeiken. Die kunnen er niks aan doen dat DM afgezegt heeft. De mensen achter pinkpop hebben krezip geregeld niet krezip zelf;)

 0
Avatar Haario
za 30 mei 2009 11:41

Haario Net of dit onverwachts is ofzo. Als Jan nou niet met z'n stoere hoofd Oasis had beloofd, was het allemaal niet zo heel erg geweest.

Nuja, Krezip is wel beter dan Anouk. Dat is één ding dat zeker is.

 1
Avatar BasP
za 30 mei 2009 11:41

Wrong rendum schreef:
dit staat op de pinkpop site!!
mede dankzij de inspanning van claudia de breij!!!


Dikke kans dat dat gewoon een PR stunt was, om alles heel 'speciaal' te laten lijken.

 0
Avatar RickT
za 30 mei 2009 11:42

RickT hahahha, sorry
spijtig voor de mensen die naar Pinkpop gaan

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 11:44

monotoon Bambini, hoe oud ben? Krezip had nee moeten zeggen dat hadden zezelf ook wel kunnen bedenken. Manager van hun is een bekende van MOJO concerts. Gaat er een belletje rinkelen.

 -2
geen avatar
za 30 mei 2009 11:45

faculty Bambini schreef:
ik vind het schandalig dat jullie nou juist krezip gaan lopen afzeiken. Die kunnen er niks aan doen dat DM afgezegt heeft. De mensen achter pinkpop hebben krezip geregeld niet krezip zelf;)


Het is gewoon zo'n naam waarmee elke festivalganger de afgelopen jaren is doodgegooid. Zeker geen vervanger voor zo'n grote naam

 1
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 11:49

monotoon Kermit, Het gaat niet om Krezip maar om het niveau
DEUS/SOULWAX/TOCOTRONIC/ICH & ICH en nog veel meer. Allemaal bands die zeker beter zijn dan Krezip voor de 10e keer. Wil je ieder jaar dezelfde bands zien dan.

 -1
Avatar Bambini
za 30 mei 2009 11:49

Bambini ja hallo wie weigerd er nou niet. ik snap jullie boosheid over de smaak dat krezip nou niet jullie favoriet is, het maakt nou niet uit of ik krezip leuk vind ja of nee. maar ga nou niet de schuld op krezip leggen die zijn de laatse die er wat aan kunnen doen:)

 0
Avatar paingrief
za 30 mei 2009 11:51

paingrief Sneu hoor.....

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 11:52

monotoon Leuk voor Krezip geld verdienen. Leuk voor de festivalgangers 75 euro en meer uitgeven voor een band die perse op het pinkpop podium afscheid wil nemen.

Op zijn Brabants Doei!!!!!

 0
Avatar kewn
za 30 mei 2009 11:54

kewn Hier kan Pinkpop zelf weinig aan doen lijkt me? Als DM pas woensdag (of was het donderdag) aangeeft echt niet te kunnen.

Wat had je dan gedacht dat Oasis even snel kwam overvliegen? Of dat Nine Inch Nails besluit dat te doen? Of weet ik veel wie. Denk het niet.

Enige wat we Jan/Pinkpop kunnen verwijten is het noemen van Oasis en The Prodigy. Dat gaf te hoge verwachtingen (en het was al op de voorhand onhaalbaar).

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 11:55

monotoon Kermit en andere.

Nogmaals het gaat me niet om Krezip maar de keuze die MOJO gemaakt heeft.
Natuurlijk is het leuk voor Krezip, maar ik garandeer je dat ze zondag uigefloten worden ookal kunne ze daar niets aandoen

 -1
Avatar meef
za 30 mei 2009 11:55

meef Vraag me idd af of ze naar namen van subheadliners hebben gekeken als DEUS, Bloc Party, SOULWAX (kortbij), Flogging Molly, Guano Apes,

 0
Avatar ramonkeyzer
za 30 mei 2009 11:56

ramonkeyzer Ten eerste had Depeche Mode natuurlijk op Pinkpop Classic moeten staan en helemaal niet op het reguliere Pinkpop festival. Maar oke dat ter zijde.

Op korte termijn een waardige vervanger vinden is lastig. En de organisatie is tot het laatst bezig geweest een internationale act te vinden, maar als dat niet lukt moet je toch iets. En natuurlijk had Smeets had geen namen moeten noemen dat was stom, maar ze hebben met Krezip toch uiteindelijk een erg goede en passende invaller gevonden. Kijk ik ben al sinds het tweede album absoluut geen fan meer van Krezip, maar vind het wel leuk dat zij een afscheid krijgen op het festival waar zij ooit echt doorbraken. Reken maar dat het er vol zal staan ook.

Pinkpop is ook allang niet meer dat festival van goede kwalitatieve muziek met regelmatig nieuwe bandjes, het worden steeds meer oude afgedane bands die weer eens samen komen voor de poen en commerciele mainstream muziek. En daar past Krezip perfect tussen! Het zal straks weer helemaal vol staan met enthousiaste fans, let maar op!

En tsja, dit is ook wel het risico voor mensen die een festivalkaart kopen voor één band. Tuurlijk is het lullig voor alle Depeche Mode fans, ABSOLUUT! Maarja je hebt dat kaartje nu toch, so Have fun met alle andere bandjes zou ik zeggen, tis lekker weer, pak een biertje en ga eens kijken bij een voor jou onbekende band!

 2
geen avatar
za 30 mei 2009 11:57

Bapepsi monotoon schreef:
Leuk voor Krezip geld verdienen. Leuk voor de festivalgangers 75 euro en meer uitgeven voor een band die perse op het pinkpop podium afscheid wil nemen.

Op zijn Brabants Doei!!!!!


Het is "Haudoe!" op zijn brabants. Foei!

 0
Avatar ramonkeyzer
za 30 mei 2009 11:58

ramonkeyzer dEUS en Soulwax, bands waar ik enorm fan van ben, maar absoluut geen Pinkpop-bands. Dus tsja, leuk bedacht maar niet reeel denk ik.

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 12:00

monotoon Kermit is dus duidelijk een Krezip

It s time to play some music
it's time to put on lights etc.

Welcome to the ....

doei

 -1
geen avatar
za 30 mei 2009 12:00

Bapepsi sorry 3x

Volgens mij ging er wat fout :P

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 12:02

Bapepsi monotoon schreef:
Kermit is dus duidelijk een Krezip

It s time to play some music
it's time to put on lights etc.

Welcome to the ....

doei


Ik vind dat je best een punt hebt, maar volgens mij trek je het allemaal wat teveel aan.

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 12:02

monotoon oh ja HAUDOE, foutje van mij

 0
Avatar Megalomaniac
za 30 mei 2009 12:03

Megalomaniac Dit is rond uit belachelijk! Depech Mode vs. Krezip. NO WAY! Jan moet zich heel diep schamen! Op Lowlands 2007 had Lowlands tenminste al een vervanger klaar staat as Tool zou afzeggen: Deftones. Kijk dat zou dan een redelijke vervanger zijn geweest. Ik neem Pinkypop niet meer serieus kwa namen. Dit is echt een teleurstellng voor mensen met een Dagkaartje. Maaaaaarrrr PLACEBO als afsluiter! Dit is weer helemaal geniaal, Maa Krezip als vervanger nope. Denk dat de mannen van Placebo ook wel zullen denkn, hè wat staat er nou voor ons te spelen? Perzik..??

 1
geen avatar
za 30 mei 2009 12:03

flyingdutchguy SCHAN-DA-LIG

Wtf is er mis met pinkpop dit jaar,, grote FAIL in mijn ogen.
En wat nog het bizarste is is de manier waarop het op de pinkpop site staat. Alsof ze een grote headliner geboekt hebben op het laatste moment :S

BIZAR

 0
Avatar xMike
za 30 mei 2009 12:05

xMike wat kunnen mensen zielig doen.
Wat kan jan dr aan doen dat DM niet komt. Ik snap dat iedereen t kut vind, en dat zou ik ook vinden.
Maar om dr dan meteen zo zielig over te doen....

 2
Avatar slayerhennie
za 30 mei 2009 12:06

slayerhennie Smeets riep voor jaren geleden : nooit meer metal op Pinkpop.
Maar als ie grote namen kan krijgen en uitverkopen dan haalt ie ze wel...loser !!!

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 12:06

monotoon Bapepsi, Ja als je jou ipv.van 75 euro

145 euro laten betalen voor de Killers omdat de dagkaarten tijdens de voorverkoop binnen 15 minuten waren uitverkocht. En er nu opeens wel weer dagkaarten te koop zijn, wat zou je dan denken. En dan dan ook nog eens geen nieuwe head- subliner

 0
Avatar BasP
za 30 mei 2009 12:07

Wrong Bapepsi schreef:
Het is "Haudoe!" op zijn brabants.


"Haudoe"? Haha! Houdoe ej! :)

 0
Avatar ramonkeyzer
za 30 mei 2009 12:10

ramonkeyzer dEUS en Soulwax, bands waar ik enorm fan van ben, maar absoluut geen Pinkpop-bands. Dus tsja, leuk bedacht maar niet reeel denk ik.

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 12:11

monotoon megalomaniac!!! eindelijk iemand die er een zinnig woord over zegt.

Nogmaals luitjes het gaat er niet om dat Depeche Mode niet komt maar dat MOJO niet instaat is een fatsoenlijk SUB of Headliner te vinden binnen 14 dagen

 0
Avatar duvel
za 30 mei 2009 12:12

duvel Fuck Fuck Fuck Fucker-de-Fuck.
Op korte termijn lukt het niet meer om een gerenomeerde naam te halen???.....My Ass... het was al bijna 2 weken officieel bekend dat Gahan gezondheidsproblemen heeft. (Waarschijnlijk wist Smeets het al eerder) In zo'n 'korte' periode moet er wel degelijk een goede naam te halen zijn. Naaistreek eerste klas. En wat nou, Smeets kan er niets aan doen en Krezip ook niet. Ik las: "Jullie kunnen met je botte kop ook even na denken dat je niet zomaar een grote vervanger regelt" ....Mag ik een beetje teleurgesteld zijn. Betaal 80 euro voor een dagkaart, komt de hoofdact niet. Wat komt er dan??? Een huppelkutjesteenieweeniemutsenschoolbandjezoals Headmusic zo mooi verwoorde in het eerste commment.
Beter nu mijn gal spuwen dan morgen chagerijnig rondlopen in Landgraaf. Of erger: boe roepen naar Krezip ;-)

p.s. Ik ben te herkennen aan mijn t-shirt met opdruk: "Where the Fuck Did My Money Go!"

 1
Avatar kort
za 30 mei 2009 12:15

kort hahahaha lekker zeiken allemaal tja je moet toch ergens je tijd in steken...

en dan zien we maandag de beelden van zondag en dan staat het veld vol en iedereen staat luid mee te zingen met krezip en terecht.

 0
Avatar xMike
za 30 mei 2009 12:15

xMike En mensen blijven maar denken dat Smeets alle namen regeld..
Trouwens ik snap niet waar de helft hier zich mee bemoeid, want die gaan toch niet.

 -1
Avatar Megalomaniac
za 30 mei 2009 12:18

Megalomaniac rvs-mick schreef:
Jullie kunnen met je botte kop ook even na denken dat je niet zomaar een grote vervanger regelt, die op 1 lijn met depeche mode staat, in plaats van Jan Smeets en Claudia de Breij alles te gaan verwijten.

en ik zal wel de enige zijn die nog liever krezip als depeche mode heeft.


Ey gozert! Alles goed? Kijk een echt festival heeft al bands achter de hand. Wat ik dus al eerder zei: 'Lowlands had in 2007 Deftones achter de hand als Tool zou afzeggen, dit zou een redelijk tot goede vervanger zijn geweest' Ik ben echt verbaast dat Pinkpop dit niet had!

 0
Avatar monotoon
za 30 mei 2009 12:18

monotoon xmike Oh je hebt het ook in de gaten dat Smeets alleen uithangbord is. Ik moet wel gaan omdat ik een weekeindkaart heb moeten kopen. Wil je ze afkopen dat koop ik een dagkaart voor vandaag

 0
Avatar Namaaksupporter
za 30 mei 2009 12:19

Namaaksuppor.. Vanaf het Primavera Sound festival in Barcelona (met wél een goede line-up) wil ik alle pinkpopgangers van harte concoleren met deze ronduit trieste gang van zaken.

Zo, vanavond lekker naar Neil Young en Sonic Youth kijken... :)

 0
Avatar Namaaksupporter
za 30 mei 2009 12:23

Namaaksuppor.. Vanaf het Primavera Sound festival in Barcelona (met wél een goede line-up) wil ik alle pinkpopgangers van harte concoleren met deze ronduit trieste gang van zaken.

Zo, vanavond lekker naar Neil Young en Sonic Youth kijken... :)

 0
Avatar rvs-mick
za 30 mei 2009 12:35

rvs-mick Bapepsi schreef:
monotoon schreef:
Leuk voor Krezip geld verdienen. Leuk voor de festivalgangers 75 euro en meer uitgeven voor een band die perse op het pinkpop podium afscheid wil nemen.

Op zijn Brabants Doei!!!!!


Het is "Haudoe!" op zijn brabants. Foei!

't is ook geen haudoe!;) 't is houdoe...om dan toch bijdehand te gaan doen haha:P

 0
Avatar rvs-mick
za 30 mei 2009 12:37

rvs-mick kort schreef:
hahahaha lekker zeiken allemaal tja je moet toch ergens je tijd in steken...

en dan zien we maandag de beelden van zondag en dan staat het veld vol en iedereen staat luid mee te zingen met krezip en terecht.jep inderdaad, maar de teleurstelling voor de DM fans is natuurlijk wel groot, en dat Smeets dan al van die namen als Oasis enz. ging roepen tja, je kan 't wel een klein beetje verwachten.

al hoop ik voor krezip niet dat er alleen maar negatief publiek is, dat zal sneu zijn.

 0
Avatar kort
za 30 mei 2009 12:37

kort hahahaha lekker zeiken allemaal tja je moet toch ergens je tijd in steken...

en dan zien we maandag de beelden van zondag en dan staat het veld vol en iedereen staat luid mee te zingen met krezip en terecht.

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 12:41

eumke Triest; triest; triest Jan schaam je dan liever geen vervanger dan deze KUT band!!

 0
Avatar Mammon
za 30 mei 2009 12:42

Mammon t was zowieso een zure line up, 2 jaar geleden was snow patrol verre van headliner, als dan de enige band wegvalt waarvoor je naar pinkpop zou kunne kome is dat nog zuurderr, je kon vante voren al weten dat krezip dit weer ging vervangen, pinkpop dit jaar is een flop, veel plezier daaro.

 0
Avatar Catcch
za 30 mei 2009 12:53

Catcch Whahahahahaha! Jan had nooit namen mogen roepen als hij dat niet waar kan maken. Krezip op Pinkpop is helemaal niet zo gek, als doorbraak en als afscheid. Maar als vervanger van DM is dit wel erg triest. De 80 euro die mensen hebben neergelegd voor de zondag is dan best behoorlijke afzetterij. Ik had geen geld voor een Pinkpop zondagkaart, wilde erg graap DM zien. Gelukkig maar, blijkt nu achteraf. En voor 17,50 zie ik Krezip nog een keer in de Melkweg, wat ben ik blij dat ik geen Pinkpopkaart heb gekocht!
Genaaide mensen die wèl een Pinkpop zondagkaart hebben: ik leef met jullie mee!

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 13:07

zoutwater monotoon schreef:
megalomaniac!!! eindelijk iemand die er een zinnig woord over zegt.

Nogmaals luitjes het gaat er niet om dat Depeche Mode niet komt maar dat MOJO niet instaat is een fatsoenlijk SUB of Headliner te vinden binnen 14 dagen


Dude, je begrijpt er echt helemaal niks van he? Als een band pas op donderdag bekend maakt dat ze echt niet kunnen komen (dat was blijkbaar een close call, want volgende week speelt DM gewoon weer), dan kun je als organisatie gewoon geen andere band meer boeken. Er bestaat niet zoiets als het achter de hand houden van een sub headliner ofzo, wat denk je nou zelf: oasis/prodigy/chemical brothers of welke andere volwaardige naam dan ook die weken gaan zitten wachten of ze misschien mogen komen spelen?

En je opmerking dat de manager van Krezip een bekende is van Mojo, ja tuurlijk, dat is iedere manager in de muziekbusiness, dus ook die van Krezip,Blof, Racoon van Velzen en Kane.

Neemt natuurlijk niet weg dat de keuze voor krezip te triest voor woorden is. Haal dan geen vervanger zou ik zeggen, en geef de mensen een deel van hun kaartje terug. Maar ik kan je verzekeren: de keuze voor Krezip komt direct van JAN.

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 13:57

drummer001 alemachtig wat kunnen sommige mensen huilen hier.

Persoonlijk vind ik dat je het met Krezip nog goed treft, als je daar tegenover stelt wat er verder dit weekend op Pinkpop rondloopt (Katy Perry, Anouk)

Daarnaast doet/doen (een) artiest(en) en hun management meestal aan iets wat mensen hier misschien een klein beetje over het hoofd zien: plannen, vooruit kijken.

Als je, de broertjes Gallagher zijnde, amper een week voor Pinkpop een telefoontje van meneer Smeets krijgt met de vraag of je de zondag wil afsluiten op het festival, terwijl je eigenlijke tour pas 2 weken later begint....

Een vervanger ter grootte van Depeche Mode binnen een paar dagen vinden is praktisch onmogelijk, van iets kleiner formaat is ook heel moeilijk op dat moment. Zoiets past, zo kort voor het gebeuren zelf, niet meer in de planning van die mensen.

Ik ben het er mee eens dat Jan niet zomaar met die namen had hoeven strooien, maar wees dan blij dat ie tenminste IETS heeft kunnen regelen.

Ik zou ook teleurgesteld zijn, Krezip ipv Depeche mode, dat is me een verschil, maar wees blij dat er in elk geval iets speelt op dat hoofdpodium. zo erg zou ik het nog niet vinden, al vind ik Krezip ook niet de beste live act die er hier in de buurt bestaat (en dat is nog zacht uitgedrukt).

Als je Krezip zo kut vindt, zoals hierboven door genoeg mensen wordt beschreven, ga je toch lekker bij 3fm stage rondhangen onder hun show? Daar hoor je de muziek niet die vanaf mainstage komt, en dan hebben andere mensen ook helemaal niks geen last van het gezeik!

 1
geen avatar
za 30 mei 2009 14:03

koenzy Zelf al won ik een kaart, bleef ik nog thuis. Vorig jaar was te gek, maar dit...

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 14:09

adhd Ik had zelf in gedachte om alleen een dagkaart te kopen voor de zondag, omdat ik Depeche Mode graag wil zien. Ik had expres gewacht met het eventueel kopen van een dagkaart voor de zondag ivm het eventueel afzeggen van een band en dan een niet waardige vervanging krijgen.
Aangezien de rest op zondag niet echt spectaculair is wat namen betreft had ik de verwachting dat zondag sowieso niet snel uitverkocht zou zijn.
(lees: geen honderdduizzenden mensen die voor een postkantoor voor dagkaart voor zondag gaan liggen, dus bedoel niet slecht)

Ik kan begrijpen dat mensen totaal niet blij zijn met Krezip als vervanging voor DM, maar ga er (helaas) maar vanuit dat Mojo/Pinkpop niks aan de situatie zullen veranderen zolang ruim voor het festivalweekend al bijna alle kaarten zijn verkocht.

Dus klagen is goed en geeft aan Mojo/Pinkpop de mogelijkheid wat met de klachten te doen.
Maar beter is om zelf kijken wat je het beste kan doen om te voorkomen dat je een dagkaart of weekend kaart koopt voor 1 band.

En dan als laatste nog een klacht van mijn kant.:-)
Wat ik dus een grof schandaal vind is het feit dat je tegenwoordig een tientje aan administratiekosten betaald voor je Mojo festivalkaartje terwijl ze alles tegenwoordig heb geautomatiseerd en de ticketverkoop voornamelijk via internet gaat. Al deze acties waren om de kosten voor administratie te drukken, maar in een paar jaar tijd zijn de administratiekosten dus gewoon met ruim 100% gestegen.
Het is fijn dat je als een Mojo deze kosten flink ophoog trekt, maar wees dan ook professioneel en doe ECHT moeite om een goede vervanging te regelen.
Ik mag hopen dat ze intelligent genoeg zijn bij een Mojo/Pinkpop om te begrijpen dat mensen met een dagkaart voor zondag voor meer dan 90% uit mensen bestaat die speciaal voor DM komen.
Regel dan ook een vervanging die fans heeft die ook onder de DM fans vallen.
Het lijkt mij van geen hoog wetenschappelijk nivo om te achterhalen welke bands eventueel in aanmerking komen voor zo'n vervanging.
En als je echt profesioneel wilt zijn, dan zorg je dat je (zeker voor een hoofdact) al voor een afzegging een optie hebt liggen bij een eventuele vervanging.
Bij mij kan het er niet in dat dat niet te regelen/organiseren is.
Bij ieder ander professioneel bedrijf wordt normaliter ook zo gewerkt.

 0
Avatar buke
za 30 mei 2009 14:19

buke ik vind dat relatief weinig mensen zich afvragen waar het geld dan wél heen is gegaan?? ik heb getwijfeld over een dagkaart voor oa Depeche Mode (ook sneu voor anton corbijn, het was zijn prodiumontwerp) en met krezip heb ik verrassend genoeg helemaal niets. 80 euro voor placebo, pendulum en white lies vind ik dan wel een beetje erg veel geld.

en lieve mensen; tuurlijk werd donderdag pas bekend dat het niet doorging maar met een tumor in je blaas (en niemand kan mij vertellen dat jan dat niet wist) kun je er vanuit gaan dat optreden binnen een week niet gaat lukken.

Ik ben erg blij dat ik geen kaartje heb, hoop stiekem op een goedmakertje tijdens LL

 0
Avatar Headmusic
za 30 mei 2009 14:30

Headmusic Nog veel erger dan het (schandalige) gegeven dat zo'n K3 act wordt neergezet vind ik de wijze waarop Pinkpop het communiceert. In plaats van nederige excuses wordt de vlag uitgestoken en Krezip gepresenteerd als een absolute topact waar iedereen blij mee zou moeten zijn. In plaats van door het stof te kruipen trommelt Smeets zichzelf op de borst. Hoera Krezip komt! De lutser.

Weeronline gecheckt. Morgenavond ONWEER! Hopelijk van 19.15 tot 20.15 uur.

Anyway, ik stap dalijk op de bus richting Landgraaf voor een avondje Killers en Springsteen. Of is die inmiddels vervangen door Kane? Benieuwd hoe de meningen aldaar zijn.

 0
Avatar Korenwolf
za 30 mei 2009 14:35

Korenwolf Jan, kerel, ga met pensioen!
DM was 1 van de duurste bands op pinkpop. Dit wordt zakken vullen. De organisatie van pinkpop smult hiervan. Zondagkaarten en bonnen worden niet goedkoper, dus een deel van de toegangsprijs terugeisen gaat niet.
Hulde voor de lineup van voorgaande 3 jaar en voor het affiche van vandaag. Vanaf morgen is er geen reet meer aan...

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 14:57

drummer001 Korenwolf schreef:
Jan, kerel, ga met pensioen!
DM was 1 van de duurste bands op pinkpop. Dit wordt zakken vullen. De organisatie van pinkpop smult hiervan. Zondagkaarten en bonnen worden niet goedkoper, dus een deel van de toegangsprijs terugeisen gaat niet.
Hulde voor de lineup van voorgaande 3 jaar en voor het affiche van vandaag. Vanaf morgen is er geen reet meer aan...


voorgaande jaren had Pinkpop een prima affiche, en dit jaar is het wel een stuk minder, maar ik vind het toch geen ultraslechte lineup. Hoop wel dat Jan volgend jaar zich weer wat meer op de goede grote stadionacts gaat richten, ipv nieuw talent. Daar is op zich niks mis mee, maar daar hebben we lowlands en meer al voor. Ik zeg Jan, boek volgend jaar maar weer lekker acts à la Muse, Pearl Jam, Foo Fighters, Linkin Park en RHCP. Dat is wat in mijn ogen op Pinkpop het best past, en dat is me, vooral vorig jaar, maar ook in het verdere verleden een stuk beter bevallen dan wat er dit weekend geprogrammeerd staat.

 0
Avatar furby
za 30 mei 2009 15:02

furby adhd schreef:
Ik had zelf in gedachte om alleen een dagkaart te kopen voor de zondag, omdat ik Depeche Mode graag wil zien. Ik had expres gewacht met het eventueel kopen van een dagkaart voor de zondag ivm het eventueel afzeggen van een band en dan een niet waardige vervanging krijgen.


dude wtf ben je helderzien of zo?
deze reactie slaat echt nergens op "ik had expres gewacht met het kopen van een dag kaart" yeah right wat een gelul zeg

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 15:16

thebunnyman Wat een vorm van pure bedriegerij!!! Sorry hoor, maar dit is de grootste teleurstelling die ik ooit heb moeten slikken op vlak van festivals. Dat er een band afzegt, daar kan ik gerust op inkomen. Maar ze vervangen door:

A: een band die niks affiniteit heeft met de afgezegde band (DM)
B: een band die 10x zo weinig kost als de originele act
C: een band die 1 (één) slechte single heeft, daar waar DM een singlegigant is

dat kan er bij mij niet in.

In Werchter gaan ze daar beter mee om (vervangingen door vb wél oasis). Dan denk je toch dat die Smeets eens telefoontje zou plegen naar Herman Schueremans....

Neen, dit is een ware schande! Op zo'n moment vind ik dat je je ticket moet kunnen terugvorderen want voor zo'n stinkgroep kom ik mijn huis niet uit!

Ow en als mensen vragen: welke band dan wel op die korte termijn? Effe er wel bij vermelden dat je altijd een plan B moet hebben (nuja, bij ons op het werk toch en wij hebben geen duizenden clïenten).
Then cure oif kraftwerk, redelijk dezelfde kwaliteitsklasse. Ze hadden zelfs front 242 of neon judgement kunnen vragen

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 16:14

Ralf1234 Wat een aanfluiting. Geen Depeche Mode, dam maar Krezip. Het einde van Pinkpop is nabij. Volgend jaar K2 als headliner? Laten we het dan Pinkpopje noemen.

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 16:20

Ralf1234 Wat een aanfluiting. Geen Depeche Mode, dam maar Krezip. Het einde van Pinkpop is nabij. Volgend jaar K2 als headliner? Laten we het dan Pinkpopje noemen.

 0
Avatar peaceman
za 30 mei 2009 16:31

peaceman Korenwolf schreef:
Jan, kerel, ga met pensioen!
DM was 1 van de duurste bands op pinkpop. Dit wordt zakken vullen. De organisatie van pinkpop smult hiervan. Zondagkaarten en bonnen worden niet goedkoper, dus een deel van de toegangsprijs terugeisen gaat niet.
Hulde voor de lineup van voorgaande 3 jaar en voor het affiche van vandaag. Vanaf morgen is er geen reet meer aan...
Denk je niet dat de organisatie nog veel liever had gehad dat Depeche Mode gewoon opgetreden had?

 0
Avatar Soeperman87
za 30 mei 2009 16:36

Soeperman87 Hahaha! Depeche Mode valt jammer genoeg af, en wie gaat deze wereldact 'wel even' vervangen? Krezip! Wat een aanfluiting. Blij dat ik nu gewoon lekker in mijn achtertuin zit, en niet in Limburg. :P

 0
Avatar mr_dopehat
za 30 mei 2009 16:45

mr_dopehat monotoon schreef:
HAHA, MOJO is niet in staat om binnen 2 weken een redelijke vervanger te vinden voor DEPECHE MODE?(laat me niet lachen).
Al eens aan NINE ICH NAILS of een andere elektro band gedacht. OMD is zelf 10 keer zo goed als die tutjes uit Brabant. Dank je Claudia (had je geen andere idee kunnen hebben).
Daarnaast zijn er nog dagkaarten voor vandaag te koop terwijl bij de voorverkoop ze binnen 20 minuten uitverkocht waren heb ik een weekeind kaart moeten kopen om THE Killers te kunnen zien.Dat betekent dus 3 dagen eten,drinken, PARKEERGELD etc. betalen waar ik niet om gevraagd heb.
Laatste keer PINKPOP voor mij want geldkopperij daar houdt ik niet van


Knap als Nine Inch Nails tegelijk in de USA en op Pinkpop kan spelen ;)

 0
Avatar TrentRez
za 30 mei 2009 17:42

TrentRez furby schreef:
adhd schreef:
Ik had zelf in gedachte om alleen een dagkaart te kopen voor de zondag, omdat ik Depeche Mode graag wil zien. Ik had expres gewacht met het eventueel kopen van een dagkaart voor de zondag ivm het eventueel afzeggen van een band en dan een niet waardige vervanging krijgen.


dude wtf ben je helderzien of zo?
deze reactie slaat echt nergens op "ik had expres gewacht met het kopen van een dag kaart" yeah right wat een gelul zeg

Beste Furby
Ik ben zeker niet helderziend, maar het is helaas niet de eerste keer dat zoiets als afzeggen van een artiest op Pinkpop gebeurd.
Mijn actie valt dan niet onder helderziendheid, maar onder logisch nadenken en kijken naar het verleden en er van leren en daarop anticiperen.
Het anticiperen houd voor mij in dat ik dus niet gelijk een dagkaart of weekendkaart ga kopen voor 1 artiest/band.
Mocht iemand dat risico wel willen nemen en een kaart kopen, dan weet je wat de consequenties zijn op dit moment.
Helaas is dat nu (nog) zo.
Misschien dat iemand via b.v. een proefproces zijn geld probeerd terug te krijgen met het uitvallen van DM en een niet waardige vervanging ervoor terug krijgen.
Maar ik ben bang dat niemand hier de moeite daarvoor gaat nemen en zich alleen uit via klagen en schelden en dreigen met nooi meer naar Pinkpop te gaan.
Zolang Mojo/Pinkpop genoeg PP-kaarten blijft verkopen zullen ze van die dreigementen niet echt wakker liggen.
En mocht in 1 keer de totale PP-kaart verkoop instorten volgend jaar, dan weet ik niet zo zeker of we daar blij mee moeten zijn.
Het lijkt mij beter als de organisatie zich gaat afvragen hoe het volgend jaar beter te doen en eenzelfde probleem te voorkomen.
Laten we niet vergeten dat er ook een hoop dingen wel goed geregeld zijn op Pinkpop, dus om een compleet festival af te gaan lopen kraken vanwege iets wat ze beter moeten regelen is ook onzin.
En mocht je alles slecht geregeld vinden op Pinkpop, dan vraag ik me uberhaupt af wat je op Pinkpop of dit forum komt doen.

Tot de tijd dat het beter geregeld wordt wacht deze jongen in ieder geval met een kaartje kopen tot er meer dan 1 naam komt die ik perse wil zien.

 0
Avatar Kimmetje
za 30 mei 2009 18:09

Kimmetje Krezip is leuk, maar idd geen goede vervanger.. Blij dat ik dit jaar niet ga.

Vergeleken met vorig jaar is de line up echt slecht.. Achja hopen op een betere line up volgend jaar :)

 0
Avatar savelee
za 30 mei 2009 19:17

savelee inderdaad sneu ja. krezip.
maar het publiek wat voor katy perry en anouk komt, zal er waarschijnlijk blij mee zijn.

vorig jaar op female metal voices festival viel de he headliner en de op 2 na grootste act uit. (Otep & Kittie). Wat er overbleef qua bands had ook niet de waarde van het festival kaartje. - Mensen konden kiezen of hun geld terug. (deed ik), of wel gaan en op vertoon van je ticket een gratis festival tshirt.

Dat laatste lijkt mij vrij redelijk wat Pinkpop en de niet gemaakte kosten aan DM betreft.

 0
Avatar niesl2
za 30 mei 2009 19:37

niesl2 rofl. Ik vind Jan best oké, maar dit is wel een harde dis zeg. Sneue vervanging inderdaad. Ik zou het best redelijk vinden als ze iedereen bij de ingang dan in ieder geval wat bonnen voor een biertje geven ter compensatie (20 ofzo, dan is zelfs Krezip misschien wel leuk :P)

 0
Avatar triesje01
za 30 mei 2009 19:49

triesje01 wat een domper zeg, Jubileum jaar was wat mij betreft vorig jaar...maar wat ik nergens lees is voor mij toch wel een GROOT lichtpunt.....MADNESS jaaaaahaaa dat is wat mij betreft de headliner morgen.... Nou Dave beterschap enne tot LL?????

 0
Avatar violator69
za 30 mei 2009 19:54

violator69 Dit is diep triest, en nu staat krezip ook nog alleen geprogrammeerd. Ga maar in de rij staan van de FRshop waar Maria Mena signeert. Had een beter vervanging verwacht dan dit een belediging voor DM en hun fans die hiervoor een dagkaart (waaronder ik) hebben gekocht.
ps Dave dat je snel mag herstellen en misschien op Lowlands? of in Ahoy later dit jaar..........

 0
geen avatar
za 30 mei 2009 20:03

depechelover tip : gooi met alles wat aan je voeten ligt naar die band !

Dikke schande ... waar is dat geld van onze tickets naar toe ? Laat me niet lachen ! Dikke bedriegerij is het ja ! Mensen die naar muziek als placebo & depeche mode luisteren kunnen krezip niet echt apprecieren ! Er zal nog verschoten worden van de reactie van het publiek ! Let daar maar eens op ! Er zijn er VEEEEL die in hun raap geschoten zijn. Dikke boeeeeee & bier naar die pummeltjes ... nog een geluk dat Placebo afsluit ... toch een beetje niveau ...

Ik kom voor de eerste keer naar dit festival & het zal de laatste keer worden. Hier zit met echt met de mensen te lachen ... wat een teken van respectloosheid ! !

dikke schande !

 0
Avatar ScatCat
za 30 mei 2009 20:04

ScatCat Iemand iets vernomen van een Lowlands poster op pinkpop? Of doen ze daar niet aan omdat het uitverkocht is?

 0
Avatar ebeaydojraes
za 30 mei 2009 20:48

ebeaydojraes Depeche Mode = I Just Can't Get Enough.
en dat noemt men een serieuze band? Krezip kennende gaan ze deze coveren (aangezien ze er blijkbaar zelf geen genoeg van kunnen krijgen ;)). maaruh ...
Lees de voorwaarden zou ik zeggen. programma is onder voorbehoud. Bands kunnen nu eenmaal vervallen. En ff snel een band uit Amerika halen kan ook niet ivm Visums. En Nederland is maar een kleine afzetmarkt dus waarom zou een band uberhaupt hier komen spelen?
Nee Krezip is het beste wat men kan halen op dit moment. Kan ik begrijpen. Andere bands zijn vast gepolst, maar kunnen of willen niet. Dan houdt het snel op. Men wou zelfs the Killers 2 keer laten spelen maar die moeten naar Hamburg. Dan houdt het gewoon ergens op. Ik denk dat de organisatie best iets moet regelen voor het geld wat ze over houden van wat krezip kost (na het terughalen van bandleden van vakantie. en de meerwaarde die Placebo gaat vragen voor half uur meer optreden).... zoals gratis eten ofzo na 17:00 ... maar goed. Dat gebeurt nu eenmaal niet. Pinkpop is al jaren niet meer dat ene grote festival. ZIjn ze eigenlijk nooit geweest al hebben ze zo nu en dan best een paar leuke uitschieters.

Met andere woorden: mensen zeur eens niet zo en ga erheen of niet. Wat je ook doet, laat de mensen in hun waarden en kijk eerst naar jezelf.

 0
Avatar saar007
za 30 mei 2009 21:00

saar007 HAHAHAHAHA WAT EEN GILLER DIT

 0
Avatar metaalerik
za 30 mei 2009 21:02

metaalerik Inderdaad, luister naar ebeaydojraes, eindelijk iemand die wat verstandigs zegt. Wat verwacht je dan bij een afzegging zo kort voor dag? Ook al is Krezip behoorlijk matig. Ik snap de teleurstelling, maar de beste man van Depeche Mode heeft verdomme een tumor in zijn blaas, en het enige wat sommigen van jullie kunnen is zeuren.

 0
Avatar jandidden
za 30 mei 2009 23:07

jandidden stanis_NL schreef:
----


tjonge tjonge zeg.. wat een taal. Ik ga morgen ook naar Pinkpop en krezip is ook niet mijn ding. Maar smaken verschillen nou eenmaal. Maar ik ga het wel gezellig maken en tijdens Krezip is het mooi tijd om wat te gaan eten.

Ik hoop overigens van harte dat je niet met deze ziekte te maken krijgt in je omgeving. Dan piep je wel anders.... En breid je vocabulaire eens wat uit

 0
Avatar klompje
za 30 mei 2009 23:20

klompje Sjongejonge stanis_NL, how low can jo go, ga je trieste gezeik op iemand anders botvieren. Oftewel: pleur op!

 0
Avatar deHertog
za 30 mei 2009 23:56

deHertog als ze nou een beetje schappelijk waren gaven ze iedereen 20 euro op zn weekendkaart en 30 euro op zn dagkaart terug... but no, ofcourse not... Pinkpop kan bij deze de moord stikken.... Michael Jackson gaat toch ook niet zijn optreden afzeggen, om er vervolgens Gerard Joling neer te zetten... stom voorbeeld, maar een goede vergelijking... en Jan, als volgend jaar een dikke headliner komt kan je me altijd bellen om een dag van te voren bekend te maken dat ik in plaats van hen een keer old mcdonald had a farm ga zingen... noem het dan maar: De Droom van een Student, dit heeft hij altijd gewild, net zoals je nu over dat waardige afscheid van Krezip lult...
het is een schande, en een nog grotere schande dat ze om deze hoop stront nog een grote roze strik gaan binden. Had gewoon gezegd: sorry lui... dit is alles wat we hebben kunnen regelen, maar hé, ik ben er wel verdomt rijk van geworden... in ieder geval had de organisatie zijn waardigheid dan nog gehad

 0
Avatar AMBULANT
zo 31 mei 2009 03:00

AMBULANT Vorig jaar heb ik al besloten dat Pinkpop voor mij 'de eerste en de laatste keer' was, dus ik zit dit jaar niet met het gezeur... Maar wat een kut-actie. Kijk een naar de line up van Rock am Ring en kijk HOEVEEL opties daar staan om contact mee op te nemen... Ze zullen vast niet allemaal tijd hebben, en kunnen ook niet DM vervangen voor de mensen met een dagkaart, maar het zijn tenminste WEL FESTIVAL-ACTS!!!

 0
Avatar Nocturna
zo 31 mei 2009 09:15

Nocturna Ik heb me vanochtend toch vrij goed vermaakt na het lezen van deze reacties.

 0
Avatar xMike
zo 31 mei 2009 13:22

xMike deHertog schreef:
als ze nou een beetje schappelijk waren gaven ze iedereen 20 euro op zn weekendkaart en 30 euro op zn dagkaart terug... but no, ofcourse not... Pinkpop kan bij deze de moord stikken.... Michael Jackson gaat toch ook niet zijn optreden afzeggen, om er vervolgens Gerard Joling neer te zetten... stom voorbeeld, maar een goede vergelijking... en Jan, als volgend jaar een dikke headliner komt kan je me altijd bellen om een dag van te voren bekend te maken dat ik in plaats van hen een keer old mcdonald had a farm ga zingen... noem het dan maar: De Droom van een Student, dit heeft hij altijd gewild, net zoals je nu over dat waardige afscheid van Krezip lult...
het is een schande, en een nog grotere schande dat ze om deze hoop stront nog een grote roze strik gaan binden. Had gewoon gezegd: sorry lui... dit is alles wat we hebben kunnen regelen, maar hé, ik ben er wel verdomt rijk van geworden... in ieder geval had de organisatie zijn waardigheid dan nog gehad

Het is een schande dat iedereen hier zo zielig aan 't doen is?
Ik neem aan dat dr van deze 130 reacties dr 5 werkelijk naar pinkpop gaan, of dr al zijn?
De rest is hier gewoon dom aan 't doen, terwijl het voor hun toch niks uitmaakt?...

 0
Avatar buke
zo 31 mei 2009 14:07

buke ScatCat schreef:
Iemand iets vernomen van een Lowlands poster op pinkpop? Of doen ze daar niet aan omdat het uitverkocht is?


er hangt wel een poster; maar geen namen erop. alleen SHAKE THE PLANET.. zullen ze wel lang over nagedacht hebben. ik vind het vooral flauw. de enige reden voor mij om naar het pinkpop weekend toe te leven (niet mijn festival) was altijd de nieuwe lowlands namen.. tijden vervliegen :P

(check de twitter van rapid razor bob)

 0
Avatar skraggy
zo 31 mei 2009 15:29

skraggy Jan had geen namen moeten noemen, maar tot op het moment dat een band zich echt afmeld kan hij niets!
Er ligt een contract waar hij zich aan moet houden tot DP wegens medische redenen zich afmelden en zodoende het contract opheffen.
Dus uiteindelijk kan Pinkpop pas op donderdag echt zaken doen en dan is het gewoon moeilijk.
Je kan hier allemaal wel namen noemen, maar die hebben vaak al iets staan op zo'n korte termijn, en als er een dagje vrij lijkt te zijn is dat meestal een rustdag of een reisdag!
het is gewoon overmacht en valt onder de voorwaarden van het festival ticket.

Beetje raar om te zeuren eigenlijk, de meeste mensen hier gaan ook naar Lowlands en dat was al uitverkocht toen er net een paar kleinere namen bekend waren.
Maar dan straks wel gaan zeuren over de bands daar......


wees blij met krezip, het had ook Kane kunnen zijn.......

 0
Avatar Bambini
zo 31 mei 2009 19:58

Bambini goh er zijn hier wel veel azijn zeikers geweest maar ondertussen gaan er genoeg mensen los op krezip!

http://pinkpopmashup.vpro.nl/?show=livestream

 0
Avatar basss
zo 31 mei 2009 20:54

basss zeg mensen, het gaat hier wel om een kanker he, misschien zouden jullie in de comments eens daar over kunnen berichten, want jullie hebben natuurlijk zoveel binding met depeche mode, dat het jullie favoriete band #1 is. Echte fans hebben depeche mode allang gezien en ze zullen dit jaar heus nog wel een keer in nederland komen. Wat pinkpop betreft, echt voor de 3fm luisteraar. Daarom ga ik er ook niet heen. Ik ben dit jaar op werchter, sziget en lowlands te vinden. Wat sziget betreft, daar speel ik zelf (met de showering bears) en daar zijn nu eenmaal zoveel podia en bands dat een afzegging makkelijk opgelost kan worden. Nederland is nu eenmaal niet zo groot, en als ik kijk naar de namen die op pinkpop staan denk ik dat die qua populariteit heel erg groot zijn. We hebben in Nederland veel te danken aan pinkpop, en Jan Smeets, dus laten we nou met zijn allen niet zo zeiken en lekker van de muziek genieten! Bas (Showering Bears, 14/08 @ Sziget Budapest)

 0
geen avatar
zo 31 mei 2009 21:12

norbert Jij snapt er helemaal niets van, kerel. Ten eerste wat is jou punt met jouw bericht. Vervolgens begrijp je niet hoe zwaar teleurgesteld mensen zijn als ze speciaal een kaartje hebben gekocht om DM te zien? En dan nog eens die flauwe opmerking met: echt voor de 3fm luisteraar? Ga lekker "cool" proberen te zijn dat je naar andere festivals gaat. BTW ik ben geen DM fan, maar deze reactie is vreemd en uit de hoogte

 0
Avatar basss
zo 31 mei 2009 22:00

basss hmm ik proef enige rancune in je opmerking, vanwaar die frustratie? dit is geen flauwe opmerking, kijk naar het programma van pinkpop en de playlist van 3fm. mensen die speciaal een kaartje gekocht hebben zijn echt niet binnen een jaar dood en krijgen dm nog te zien. het gaat om kanker he, daar zeg je weer niks over, maargoed. ik probeer ook niet cool te zijn, leg uit alleen uit waar mijn voorkeur ligt qua festivals, en ik vond het inderdaad leuk om te vertellen dat ik op sziget sta, maar dat zou jij ook hebben als je de kans van je leven kreeg. mijn punt met mijn bericht is. zeur niet op jan smeets, hij heeft een hele hoop betekend voor de muziek in nederland. hij is misschien wat overenthousiast geweest door oasis en the prodigy te noemen, maar dit enthousiasme heeft hem in het verleden ook goede dingen gebracht en zal dit in de toekomst ook gana doen. vorig jaar was babyshambles niet op werchter, je kan er van zeggen wat je wil, maar ik vind ze geniaal, en daar baalde ik ook stevig van. maar komop, met zeuren wordt geen kanker genezen.

 0
Avatar Mar10uS
ma 01 jun 2009 02:02

Vullus Dat je enorm teleurgesteld is logisch, maar hoe de meeste reageren gaat helemaal nergens over. Afreageren op Krezip (niet mijn muziek)... alsof die er wat aan kunnen doen. Er lopen hier ook heel wat festival organisatoren. Gewoon ff wat websites checken en boeken maar. Solliciteer aub bij Jan, dan hebben we volgend jaar een gegarandeerde TOP Line up.

 0
Avatar violator69
ma 01 jun 2009 10:49

violator69 Miste gisteren toch een sterke afsluiter. Hoewel ik ook Placebo goed vindt. Zat er voor mijn gevoel minder vuurwerk in.
Heb verder wel genoten van Madness (groot feest), White Lies was ik ook over te spreken. Verrassing van Kyteman.

 0
Avatar Local_hero85
ma 01 jun 2009 12:21

Local_hero85 Hahaha wat een giller!

Wat ben ik blij dat ik naar Werchter ga ipv Pinkpop :)

 0
Avatar Paul_Banks
ma 01 jun 2009 14:40

Paul_Banks Toch mag je verwachten als Jan zijn Oasis verhaalt ophangt en vervolgens meldt dat er geen Ned. of Bel. act je niet te maken krijg met Krezip. Zij kunnen er niets aan doen, dat DM afzegt kan ook niemand wat aan doen, maar zorg dat je het netjes afhandelt met je klanten, geef compensatie (wat consumptie bonnen of een cd-tje (ik zag dan wel mooie reclames van 40 jaar Pinkpop, dat had natuurlijk gewoon goed geweest)) en ik was tevreden geweest, maar dit is echt de aanfluiting van de eeuw (op het optreden van Krezip na, ik dacht vorig jaar dat het een foutje was, maar ze zijn ook gewoon heel slecht, al heb ik maar 3 nummers gezien toen ik van ellende, maar naar Pendulum ben gaan kijken en daar een kwartiertje het optreden heb meegekregen) en dit doet zijn festival geen goed.

Maar wat een schijtpubliek dit jaar. O.a. bij Placebo mijzelf 3 keer moeten verplaatsen omdat mensen dachten dat ze op een theekransje zaten, als je een slechte muzieksmaak hebt vind ik dat prima, maar ga dan gewoon niet bijna vooraan in de weg staan.

En als Jan dan het podium opkomt voor zijn ON actie en gaat vertellen dat hij doet wat hij beloofd dan ga je hem toch echt dingen toewensen die zeker niet in dank afgenomen, maar misschien verandert 40 jaar Pinkpop je wel in een hypocriete oude zak, dan kan hij er ook niets aan doen.

Maar zeker ook wat positieve zaken te melden;

- nog steeds een goede prijs voor de Red bull (ondanks de toch ook schofterige verhoging van 25%), maar ik drink nog steeds gewoon dat andere gele vocht.
- het watertappunt was geweldig, hulde
- extra bar bij de tent (of ik heb vorig jaar erg scheel gekeken, maar deze is toch nieuw?)
- De Staat!; zo verschrikkelijk gehypt worden en het dan gewoon zo waarmaken is strak.

Maar de zure smaak over wat er met het geld van DM is gebeurd blijft.

 0
Avatar jandidden
ma 01 jun 2009 14:59

jandidden Paul_Banks schreef:
Maar wat een schijtpubliek dit jaar. O.a. bij Placebo mijzelf 3 keer moeten verplaatsen omdat mensen dachten dat ze op een theekransje zaten, als je een slechte muzieksmaak hebt vind ik dat prima, maar ga dan gewoon niet bijna vooraan in de weg staan.


idd, jammer dat een overgrootdeel van het publiek placebo niet begreep. Ook allemaal mensen voor mij in het voorste vak die over van alles en nog wat stonden te lullen en met de rug naar het podium stonden. Jammer, want wat een briljante band, die beter verdient. Verder ook prima optredens van De Staat, Maria Mena, White Lies en ondanks dat ik helemaal niets met hiphop heb enorm genoten van Kyteman

 0
Avatar Paul_Banks
ma 01 jun 2009 15:12

Paul_Banks jandidden schreef:
idd, jammer dat een overgrootdeel van het publiek placebo niet begreep.


Om van mevrouw Fortuin van de 3voor12 site nog maar te zwijgen ;-D

Vroeger vast zelf zo'n getormenteerde tiener geweest. Dat is nu het voordeel als je net als ik niet aan subgenres doet; dan kan je er ook niet overeen groeien :-D.

 0
Avatar darkangel-1988
ma 01 jun 2009 15:31

darkangel-1988 mensen, mensen, mensen
i.p.v. lopen zeikend at DM niet optrad en lopen zeuren over de vervanger kunnen jullie beter een beetje sten betuigen aan de zanger van DM ik denk dat ie namelijk liever opgetreden had als geopereerd te worden!!!
en er is niks beloofd over prodigy of oasis ze zijn er mee bezig geweest en dt ze niet kunnen oke pech voor pinkpop
maar als er bandleden hun vakantie onderbreken vind ik wel style
ik ben zelf absoluut geen krezip fan en ik had liever ook DM gehad maar het is niet anders
maar lopen zeuren bereik je niks mee

 0
Avatar jandidden
ma 01 jun 2009 15:32

jandidden oef..dai is idd een erg negatief stukje.
Ik vind band muzikaal in het rijtje Tool en Opeth passen- al lijkt de muziek niet op elkaar, het zijn wel genre overschrijdende eigenwijze bands die wat verder gaan dan de gemiddelde festival band. Natuurlijk ook niet verkeerd, maar zulke bands horen misschien wel niet op dit soort festivals. Maar ik heb er ernorm van genoten en Placebo maakte het gemis van Depeche Mode wel aardig goed

 0
Avatar Paul_Banks
ma 01 jun 2009 15:52

Paul_Banks darkangel-1988 schreef:
mensen, mensen, mensen
i.p.v. lopen zeikend at DM niet optrad en lopen zeuren over de vervanger kunnen jullie beter een beetje sten betuigen aan de zanger van DM ik denk dat ie namelijk liever opgetreden had als geopereerd te worden!!!
en er is niks beloofd over prodigy of oasis ze zijn er mee bezig geweest en dt ze niet kunnen oke pech voor pinkpop
maar als er bandleden hun vakantie onderbreken vind ik wel style
ik ben zelf absoluut geen krezip fan en ik had liever ook DM gehad maar het is niet anders
maar lopen zeuren bereik je niks mee


Maar er is wel degelijk gezegd dat het geen nederlandse of Belgische act zou worden en iedere zwakzinnige met een computer kon met 2 klikken zien dat Prodigy en Oasis echt niet reeel waren, zeg dan ook niet dat je er mee bezig bent. En vervolgens Krezip op de site aankondigen alsof je een wereldact hebt binnen gehaald.

Zeg dan gewoon dat je echt niet anders kon, er niet blij mee bent en bied je excuses aan aan de festivalgangers, dat zou chique zijn, maar ondertussen wordt er weer gewoon keihard uitgehaald naar de fora, ofwel zijn klanten en dan kan je van mij echt de tyfus genieten. Zo.

 -1
Avatar Jovink
ma 01 jun 2009 17:40

Jovink Sow hej paul.
Krezip is niet slecht:-)
Het is gewoon niet jou stijl!
Ik moet zeggen, op de radio klonk het érg goed hoor! White Lies, nja, die zanger klinkt laag niet, en The Killers ware ook best goed^^
Ik zal maar niet over placebo beginnen, ben er niet bepaald een fanvan. Baal er wel van dat ik AAR en Shinedown heb gemist, ware 2 van de betere acts dit jaar vond ik ( en dan ook nog tegelijk plaatsen). ach, het is nog best een goed feestje daar^^ Dat depeche mode nie komt, is misschien wel jammer, maar het verknald echt niet de rest van pinkpop (alleen de afsluiter van gisteren). Stiekem is het nog wel een goede line-up, alleen zijn de namen niet zo GROOTS als vorig jaar, maar dat betekent niet dat het slecht is!

 0
Avatar Paul_Banks
ma 01 jun 2009 18:24

Paul_Banks Jovink schreef:
Sow hej paul.
Krezip is niet slecht:-)
Het is gewoon niet jou stijl!


Zo hey en dat bepaal jij?

Zelfs toen ik vorig jaar enkel voor Counting crows naar Zeeland was afgereisd en ik me al had ingesteld op middelmatige muziek de rest van de dag (kwestie van wat referentiekaders aanpassen als je bij bijvoorbeeld I.O.S. of Blof staat(die overigens best kunnen spelen, maar het afspelen van de clips bij de nummers getuigt nu niet echt van heel veel muzikale expressie op het podium)) en zelfs toen was Krezip zwaar onder de maat en nu haalde de zangeres sommige noten niet (soort van gezucht) en was het verschrikkelijk rommelig en verre van strak. Maar als je een ander verwijt dat het niet zijn stijl is (toch eens uitleggen wat je daar mee bedoelt, want ik luister muziek uit vrijwel alle genres en iets als White lies kan dan wel helemaal mijn stijl zijn, maar ook daar waren de eerste 3 nummers weer erg matig en na 2 eerdere tegenvallers ben ik maar in het gras gaan zitten), zou het dan niet zo kunnen zijn dat wanneer het wel "jouw stijl" is je niet verder kijkt dan dat je het leuk vindt en alles prima vindt?

En vandaag wil je echt nog niet dood gevonden worden op het pinkpop terrein, zwaar matig programma, maar daarom ben ik er ook vandaag gewoon niet (en daarnet dus een prachtige sprong van Dwight Philips kon zien).

En nogmaals: het gaat er niet eens om dat DM niet komt (want dat zijn de omstandigheden), maar veel meer hoe er mee omgegaan wordt door de organisatie en dat is een regelrechte aanfluiting, ik gaf meneer Smeets (die nog steeds een hele dikke vinger in de pap heeft, althans dat zegt hij zelf in de verschillende media) altijd het voordeel van de twijfel, maar nu lijkt hij wel een seniele oude man die geen flauw idee heeft wat er gebeurt en nog ergens in begin jaren 90 leeft en schijt heeft aan zijn publiek.

 -1
Avatar Paul_Banks
ma 01 jun 2009 18:28

Paul_Banks Oh en ik had nog een pluspunt: wat mooie, gave platen gescoord voor weinig geld.

 -1
Avatar saar007
wo 03 jun 2009 12:59

saar007 Paul_Banks schreef:
Jovink schreef:
Sow hej paul.
Krezip is niet slecht:-)
Het is gewoon niet jou stijl!


Zo hey en dat bepaal jij?

Zelfs toen ik vorig jaar enkel voor Counting crows naar Zeeland was afgereisd en ik me al had ingesteld op middelmatige muziek de rest van de dag (kwestie van wat referentiekaders aanpassen als je bij bijvoorbeeld I.O.S. of Blof staat(die overigens best kunnen spelen, maar het afspelen van de clips bij de nummers getuigt nu niet echt van heel veel muzikale expressie op het podium)) en zelfs toen was Krezip zwaar onder de maat en nu haalde de zangeres sommige noten niet (soort van gezucht) en was het verschrikkelijk rommelig en verre van strak. Maar als je een ander verwijt dat het niet zijn stijl is (toch eens uitleggen wat je daar mee bedoelt, want ik luister muziek uit vrijwel alle genres en iets als White lies kan dan wel helemaal mijn stijl zijn, maar ook daar waren de eerste 3 nummers weer erg matig en na 2 eerdere tegenvallers ben ik maar in het gras gaan zitten), zou het dan niet zo kunnen zijn dat wanneer het wel "jouw stijl" is je niet verder kijkt dan dat je het leuk vindt en alles prima vindt?

En vandaag wil je echt nog niet dood gevonden worden op het pinkpop terrein, zwaar matig programma, maar daarom ben ik er ook vandaag gewoon niet (en daarnet dus een prachtige sprong van Dwight Philips kon zien).

En nogmaals: het gaat er niet eens om dat DM niet komt (want dat zijn de omstandigheden), maar veel meer hoe er mee omgegaan wordt door de organisatie en dat is een regelrechte aanfluiting, ik gaf meneer Smeets (die nog steeds een hele dikke vinger in de pap heeft, althans dat zegt hij zelf in de verschillende media) altijd het voordeel van de twijfel, maar nu lijkt hij wel een seniele oude man die geen flauw idee heeft wat er gebeurt en nog ergens in begin jaren 90 leeft en schijt heeft aan zijn publiek.

Lekker kort van stof jongen

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.