Sfinks Mixed presenteert eerste namen

Door Jazza op 31 mei 2009 - 21:32 1 Het Sfinks Mixed Festival, dat dit jaar gehouden wordt van 24-26 juli in het Vlaamse Boehout, grijpt het Pinksterweekend aan om de eerste namen van haar line-up te presenteren.
Zo zullen o.a. Natacha Atlas & The Mazeeka Ensemble, Felix Wazekwa ‘s Grave, Juana Amaya, Peter Nalitch & Friends, Deba, Eta Carinae, La Cherga, Nawal, Les Espoirs de Coronthie, Hanggai, Cimarrón en Afrisinia het festival aandoen voor optredens.

Verder belooft het festival: 'Global fiësta voor jong en oud – een frisse kijk op wat er in de wereld gebeurt door artiesten van allerlei slag. Met vrijdag vanaf 16u opwindende Balkan Beats en een weekend lang passionele muziek, betoverend circus, wervelende dans en documentaire film. Ontdek een kleurrijk festival in het groen met wereldresto, exotische coctail- en vonkelbar, kidz village, en een wereldculturenmarkt met plaats voor ngo’s. Sfinks Mixed!' Zie de link rechts voor meer informatie over het festival.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dranouter 20095

DRANOUTER BEVESTIGT KOMST COCOROSIE EN ANDERENSteeds meer mensen ontdekken dat het Vlaamse Folkfestival Dranouter veel meer...

summerdarkness2009.jpg7

GROTE NAMEN SUMMER DARKNESS VALLEN WEG Soms zit het tegen! Deze week werd bekend dat VNV Nation en Emilie Autumn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.