Afzegger en veel zon voor Parkpop

Door Marz667 op 28 juni 2009 - 18:15 1 De urban-act De Basis, een van de winnaars van de voorrondes van Parkpop, heeft het Parkpop-optreden van vandaag af moeten zeggen. De groep kan niet komen spelen door een ingeklapte long van de gitarist.

De 29e editie van Parkpop is zonnig en drukbezocht. Normaal bezoeken zo'n 300.000 mensen het festival en dat moet dit keer ook gaan lukken. Parkpop is tevens de afsluiter van de The Hague Festivals, een festivalperiode van ruim twee weken waarbij in het centrum van de stad verschillende 'mini-festivals' plaatsvonden.


graspopmm.gif30

EEN DRUKKE EN WARME GRASPOP 2009Hoewel de veertiende editie van Graspop op veel kritiek kon rekenen: weinig...

zeelandnews.gif1

VIERDE EDITIE CONCERT AT SEA DRUK BEZOCHT Vorig jaar kwam Concert At Sea positief in het nieuws , hun editie stond...

REACTIES

Avatar Chrizz
ma 29 jun 2009 00:03

Chrizz Is weer een leuke editie van Parkpop geweest :)

 0
Avatar noname
ma 29 jun 2009 00:29

noname ben er nog nooit geweest, maar zit nu ff op tv te kijken, en het zuigt echt!

 -1
Avatar chantalvaneck
ma 29 jun 2009 00:32

chantalvaneck noname schreef:
ben er nog nooit geweest, maar zit nu ff op tv te kijken, en het zuigt echt!


Wat zuigt? De bands, de tv-opname, of het festival? Dat laatste kan je niet echt over oordelen als je nog nooit ben geweest natuurlijk. ;)

 0
Avatar noname
ma 29 jun 2009 00:36

noname ik zie teveel ouders met kinderen met de vertrouwde rugzak. Vol krentenbollen en pakjes drinken. haha verder veel "gratis" publiek. maargoed ieder zn plezier hoor!

 0
Avatar ebeaydojraes
ma 29 jun 2009 00:48

ebeaydojraes wat een onzin. Alsof de rest van het publiek een festival goed of slecht maakt. Das nu juist de charme van dit soort festivals. heb heerlijk de hele dag in het gras gelegen met biertje erbij en mooie vrouwen om me heen. Helaas niet echt druk bezocht, heb wel eens betere tijden gehad ..

 0
Avatar jos_theboss22
ma 29 jun 2009 07:57

jos_theboss22 ik was er dit jaar voor het eerst. en ik moet zeggen parkpop is best een relax festival.

 0
Avatar Chimey
ma 29 jun 2009 10:28

Chimey noname schreef:
ik zie teveel ouders met kinderen met de vertrouwde rugzak. Vol krentenbollen en pakjes drinken. haha verder veel "gratis" publiek. maargoed ieder zn plezier hoor!


Dat komt omdat ze op tv de toch wat (op The Buzzcocks na) standaard 3FM bandjes lieten zien als Miss Montreal en de Staat. Die trekken inderdaad veel van dat soort mensen. De echte vette optredens zoals die van The Skatalites (lekker in de schaduw, heerlijke Ska/reggea) en Shantel (hardste party van het festival), daar stond toch een ander publiek.

Overigens had ik het idee dat het geluid niet geheel sync met de beelden op tv.

 0
Avatar Language
ma 29 jun 2009 14:11

Language Chimey schreef:
De echte vette optredens zoals die van The Skatalites (lekker in de schaduw, heerlijke Ska/reggea) en Shantel (hardste party van het festival), daar stond toch een ander publiek.


Shantel was geniaal idd! Heerlijk feest! Verder ook Triggerfinger en Skatalites bij de hoogtepunten. Volgend jaar ga ik voor de 10e x op rij. Wat er ook staat: Parkpop heeft elk jaar hoogtepunten!

@noname: tja, met zo'n instelling zuigt elk festival

 0
Avatar mylannugteren
ma 29 jun 2009 16:30

mylannugteren was zeker weer gezellig en idd skatalites en shantel waren allbei feest en gelukkig ook lekker weer want als ik mij niet vergis was het de afgelopen jaren drama op parkpop

ene mr noname blijf jij maar lekker thuis dan kunnen mensen die wel van een feestje houden tenminste ongestoort genieten;)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.