Niet uitverkochte Bospop zucht onder recessie

Door Marz667 op 12 juli 2009 - 22:41 1 In Weert was zaterdag de 29e editie van het Bospopfestival begonnen. Gedurende twee dagen konden liefhebbers van rockmuziek in Weert hun hart ophalen. Het festival was dit jaar niet uitverkocht, zo laat de organisatie weten.

Het festival had vooral concurrentie van andere festivals als Dance Valley, Dijkpop, Fortarock en North Sea Jazz. Maar ook werd het driedaagse festival op voorhand met een dag ingekort en verkocht het niet uit.

Ook Festivalinfo was aanwezig bij het Bospop festival. Het verslag zal binnenkort op de website verschijnen.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefFortarock nieuws19

ORGANISATIE FORTAROCK TEVREDEN OVER DEBUUTEDITIEHet eerste Fortarock festival in het Nijmeegse Park Brakkenstein kan spreken...

Uitmarkt_news

MEER NAMEN VOOR UITMARKT 2009 De Dam en de Nieuwmarkt fungeren als het hart van het komende Uitmarkt...

REACTIES

Avatar BasP
ma 13 jul 2009 00:39

Wrong Dat een festival niet uitverkocht is, is toch niet erg? Als een festival uitverkocht moet zijn om winst te maken, is dat een behoorlijk risico lijkt me :)

 0
Avatar MarilynPepper
ma 13 jul 2009 00:57

MarilynPepper Was graag gegaan maar de namen waren niet super, 2 namen konden mij echt boeien en dat waren paul carrack en chickenfoot, en die zie/zag ik toch deze maand. Hopelijk volgend jaar een betere line up!

 0
Avatar ErikLuyten
ma 13 jul 2009 02:21

punkr Inderdaad; dat het niet uitverkocht was heeft niets met de recessie te maken, maar met de voor de reguliere bospop bezoeker wat mindere namen dit jaar. Daarnaast; de genoemde 'concurrenten' hebben allemaal andere doelgroepen, dus daaraan ligt het niet.

Desondanks weer een leuke editie, en de organisatie heeft vast geen verlies gedraaid!

 0
Avatar staynice
ma 13 jul 2009 08:38

staynice hahaha..Festival niet uitverkocht en hoppa....de schuld van de recessie. Wat een onzin. Volgens mij zijn er juist dit jaar meer (kleinere) festivals dan ooit waardoor er misschien een festival 'overaanbod' is.

Hebben ze een onderzoek gedaan waarom het niet uitverkocht is?

 0
Avatar Brinkster
ma 13 jul 2009 09:43

Brinkster staynice schreef:
hahaha..Festival niet uitverkocht en hoppa....de schuld van de recessie. Wat een onzin. Volgens mij zijn er juist dit jaar meer (kleinere) festivals dan ooit waardoor er misschien een festival 'overaanbod' is.

Hebben ze een onderzoek gedaan waarom het niet uitverkocht is?


De organisatie noemt de recessie helemaal niet

 0
Avatar Maynard-J
ma 13 jul 2009 10:48

Maynard-J Ik denk dat ze last hadden van de tegenvallende opkomst bij Neil Young vorig jaar, en daardoor minder hebben kunnen uitpakken.

 0
Avatar PsychopaatStok
ma 13 jul 2009 11:41

PsychopaatStok Nouja, op Chickenfoot na niets speciaals. En die heb ik op graspop mooi front-line mogen aanschouwen. Dus ik ging het geld er niet aan uitgeven. :)

 0
Avatar jandidden
ma 13 jul 2009 11:51

jandidden Ik had het idee dat het zondag toch nog wel aardig vol was. Was in ieder geval gezellig druk. En best weel een paar leuke bands als Queensryche, Tesla, Australian pink floyd show, beth hart en chickenfoot. Gezellig festival!

 0
Avatar jeroensiep
ma 13 jul 2009 14:13

jeroensiep Zeer leuke line-up vond ik, maar tussen Rock Werchter en Dour in niet haalbaar. Bovendien komt Sziget, Pukkelpop en Lokerse feesten er ook al weer aan. Ze zouden het festival misschien beter op een andere datum moeten houden. Had er graag heen gewilt.

 0
Avatar Hotburrito
ma 13 jul 2009 15:06

Hotburrito Ben er geweest! Chickenfoot, Bernard Allison, Jeff Beck, Australian Pink Floyd Show en The Brew waren mijn persoonlijke highlights. Volgend jaar weer!

 0
Avatar evile
ma 13 jul 2009 17:04

evile Recessie my ass! Er stonden gewoon geen goeie bands. Bospop moet het hebben van goeie classic rock, geen guus meeuwis.

 0
Avatar JanniT
ma 13 jul 2009 18:53

JanniT Recessie of niet! Ik heb me goed vermaakt! :D Heerlijk kunnen genieten van Triggerfinger, Beth Hart(echt super), Lucinda Williams en ja Chickenfoot was wel okay...

 0
Avatar Delta
ma 13 jul 2009 19:45

Delta Mij zal je ook niet horen klagen over de line-up. En dat het niet uitverkocht was vond ik eigenlijk wel prettig, er was nu tenminste nog plaats om fatsoenlijk te lopen en als je wou kon je ook gaan zitten/liggen.
Zelfs de regen werkte goed mee, die viel alleen als ik in de tent stond.

Enig minpuntje: de prijs van het eten was naar mijn zin te hoog, 2 bonnen voor een bakje friet met een beetje mayo. (1 bon staat gelijk aan 2 euro) Dus met een beetje creatief rekenwerk kom ik dan uit op 9 gulden voor wat frieten....

 0
Avatar skraggy
ma 13 jul 2009 20:27

skraggy Guldens?? wat zijn dat??????

 0
Avatar TrentRez
di 14 jul 2009 08:14

TrentRez Die friet was trouwens niet te eten. Dat was voor mij het enige minpuntje bij Bospop dit jaar.:-)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.