Winnen: combitickets InterRail voor M’era Luna en Area 4

Door Marz667 op 24 juli 2009 - 14:00 1 Duitse festivals doen het al jaren goed onder de Nederlands, zo waren we met duizenden onlangs te vinden op Rock Am Ring. Vandaag hebben we erg goed nieuws voor de liefhebbers van feesten bij de oosterburen. We mogen namelijk combitickets InterRail – M’era Luna - Area 4 weggeven.

De winnaar krijgt twee passepartouts voor M’era Luna en Area 4, en twee InterRail Global Passes voor 10 reisdagen binnen 22 dagen, geldig voor 30 Europese landen - twv € 359 per Pass. Klik hier voor meer informatie.

Hiervoor hoef je geen ingewikkelde kruiswoordpuzzel op te lossen, maar laat ons simpelweg weten hoe jouw festivalvoorpret eruit ziet wanneer je met de trein gaat. Dit kun je laten weten als reactie op dit nieuwsbericht. De leukste, gekste en beste krijgt volgende week vrijdag 31 juli bericht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefCrammerocKnewss.gif2

AFFICHE VOLLEDIG VOOR CRAMMEROCK 2009Crammerock heeft headliners Stereo MCs, Sarah Bettens, Milk Inc en Dada...

brighteyes.gif2

CONOR OBERST TWEE KEER OP CROSSING BORDER De band Monsters of Folk komt naar Crossing Border in Den Haag. De groep...

REACTIES

Avatar Luked
vr 24 jul 2009 19:45

Luked Dat zal zijn al onze foto's checken die op festivals gemaakt zijn + bijbehorende verhalen met een flink biertje erbij!

 0
Avatar BTNGHRTSBB
za 25 jul 2009 19:16

BTNGHRTSBB Ik ben zeker wel een liefhebber van de festivals in Duitsland! Vorig jaar ontzettende goede tijd gehad op Area4, dat wil ik dit jaar zeker weer.
Wat me een ontzettend goed idee lijkt, gezien het gebrek aan geld, is om met de trein proberen door zo veel mogelijk landen te reizen (minstens 10) en in de trein geld te verzamelen met muziek maken om zo onze dagen op de festivals te kunnen betalen.
Maar laten we eerlijk zijn: dan mis je toch écht ontzettend veel. Gewoon de laatste centjes bijeen schrapen en zoveel mogelijk van Europa proberen te zien door te slapen in de trein!

 0
Avatar BlackFrancis
za 25 jul 2009 20:21

BlackFrancis Duitse festivals...ik vind ze ge-wel-dig 'geil' !! Ik ben nu 3 keer met deutsche en NL freunden naar een festival geweest in Duitsland( 2 x Hurricane en 1 x RaR)en de sfeer die je al aantreft op de snelweg...je herkent veel auto's met stickers van het festival..wat ook leuk is : op een parkeerplaats bij de benzinepomp een biertje drinken met elkaar...En dan ben je nog niet op het festivalterrein zelf ! Vriendelijk, sociaal en altijd geintereseerd in het verhaal waarom een NLs meisje met steenkolen duits naar een Duits festival gaat.
Aangezien ik nu 3 keer de chauffeur ben geweest en ik het enorm leuk vind om te kletsen met mn mede festivalgangers (vaak internationaal) lijkt het me nu waanzinnig om relaxed in de trein te gaan contacten met 'die andere festival Leute' en alvast te proosten op een super Area 4 of M'era Luna.
Viva the Global-Festival-Sphere !!

 0
Avatar calygula
zo 26 jul 2009 13:34

calygula Ik ben niet zo goed met woorden, daarom leek het me het beste om jullie gewoon maar te laten zien hoe gezellig het kan zijn met de trein naar een festival te gaan! Open de link in je browser en je zult zien wat ik bedoel :D

link: http://i31.tinypic.com/2livvw5.jpg

 1
Avatar Kwadi
zo 26 jul 2009 17:37

Kwadi Calycolia komt vaker in THe Irish Pub in Heerlen?

De meeste pret die ik vorig jaar heb genoten op weg naar Mera Luna?

Het verdwalen op verschillende Duitse treinstations en van pure wanhoop op goed geluk een trein instappen.

 0
geen avatar
zo 26 jul 2009 22:41

sevensayrah Ik ben nog nooit met de trein geweest, wou wel een keer naar Hongarije, maar ik denk dat ik een treinreis niet overleef en al kapot ben voordat ik daar aankom. Inieder geval met een fles whiskey en een grote blow, of mag dat neit in de trein hahahaha

 0
geen avatar
ma 27 jul 2009 09:25

mklappe Ik wil heel graag die combitickets winnen voor m'era luna en area 4 en interrail, omdat het een briljante combinatie is. Lekker treinen, the prodigy bezoeken op M'era Luna en dan ook nog lekker Thursday beluisteren op Area 4. Een unieke mogelijkheid wat ik graag zou doen!

 0
Avatar KoRnfReaK-13-
ma 27 jul 2009 13:41

KoRnfReaK-13- Als ik naar mijn school ga, moet ik dagelijks met de trein reizen. En iedere dag erger ik mij weer aan het saaie grijze volk, dat braaf naar hun werk gaat, met hun koffertje en een grote lading tegenzin.

MAAR met de festivals is het reizen met de trein een feest, overal zie je mensen die overbepakt gezellig op het perron zitten. Een trein missen... geen probleem, we komen er toch wel, en het is hoe dan ook reuze gezellig. Er is een band tussen de festivalgangers ten opzichte van "het dagelijks leven". Mensen zijn vriendelijk tegen elkaar en zijn goed gehumeurd, ik denk dat de kantoorgangers hier nog iets van kunnen opsteken...

Ik zou deze wedstrijd enorm graag willen winnen, ten eerste natuurlijk om de fantastische festival tickets, maar ook om het bovenstaande gevoel nog eens te beleven. Zodat ik niet het risico loop op het station te staan, overal groepjes festivalgangers te zien zitten, maar er zelf toch niet bij te horen omdat ik nou eenmaal geen tent op mijn rug meesleep...

 0
geen avatar
ma 27 jul 2009 19:11

Jepsie De trein is voor mij de ideale manier om naar een festival te gaan. Het is gezellig, je kan alvast een biertje nemen (zonder punten van je rijbewijs te verliezen) je kan wat pingelen op je gitaar, je duits oefenen, met je ipod kijken naar bandjes die ook komen en die je nog niet kent. Het laatste nieuws lezen op festival.info, beetje slapen, de omgeving bekijken. Kortom: de ultieme, zwaar relaxte start van de festival-vakantie !

 0
geen avatar
di 28 jul 2009 12:08

miek221 Voorpret in de trein, begint al op t station, en hoe dichter bij de bestemming, hoe meer gelijkgestemden ik tegenkom. Bier drinken, kletsen, veel lawaai maken...heel veel lawaai maken, zeker als ik er bijna ben...

 0
Avatar Dustsucker
di 28 jul 2009 22:34

Dustsucker ZzzzZZZZzzzzZZZZzzzZZZZzzZZZZz
ZZzzzZZZzZZZZzzZzzzZZZZzzzzZZZ
ZZZzzzZZZZzzzZZZZzzzZZZzZZZZzz
"dames en heren, station Area4" ZzzzZZZZzzZZZZzZzZZzzZZZzzZZzz
zZZZZZzzZZzzZZZZzzzZZZZzzZZZZz
ZzZZzzZZZzzZZzzZzzzZZZZzzZZZZz

 1
geen avatar
wo 29 jul 2009 01:36

winnaarcombi.. Ben ik op zoek naar info over schollenpop
Kom ik op jullie site terecht, helemaal top
Sinterklaas is nog niet in het land
Maar mijn voorpret is al genieten op het zuiderstrand

Elke Duitser die ik op schollenpop ontmoet zal het weten
Ik ga met de trein onze ontvreemde fietsen ophalen en dat wordt zweten
Je zal wel denken waarom kaart die vent dit aan
Dat is nodig anders gaat ons collectief geheugen eraan

Trein, Duitsers, festivals, fietsen en een oude bok
je kan van alles verzinnen, het blijft een gok
Onzin bedenken is soms best lastig maar ook leuk
Misschien zit ik straks in de trein en lach ik mij een breuk

Als afsluiter van deze rijmelarij
Kan ik straks zeggen, ik was erbij (of jij)

 0
Avatar Jetho
wo 29 jul 2009 12:46

Jetho Eigenlijk ben ik nog nooit met de trein naar een festival geweest, en al helemaal niet in het buitenland!

Ik moet dus vooral bedenken hoe mijn voorpret eruit gaat zien, maar ook dat is al voorpret. :P Allereerst begint de reis natuurlijk met een (dan nog) koud biertje, en ben je in ieder geval geen gevaar op de weg. Verder wordt het vast gezellig babbelen met nieuwe Duitse vrienden in de trein, nieuwe bandjes luisteren op mijn ipod en vooral genieten van de vrijheid en het feest dat gaat komen. Dankzij de geweldige interrailpas wordt het ook een feest tussen de festivals door, en kan ik op een stedentrip door Europa! Na M'era Luna kan ik naar Berlijn, Praag en wie weet waar ik uitkom, om vervolgens af te sluiten bij Area 4. Genoeg tussen-festival-pret dus ook met deze interrail tickets!

 0
Avatar Agony80
do 30 jul 2009 01:18

Agony80 Yooooooooo das awesome!!! Nooit met de trein geweest maar dat zou een uber luxe zijn vooral omdat ik niet stil kan zitten.
Hurricane dit jaar was bagger omdat er weer gedonder was met de auto. Maar 1 dag kunnen maken. Trein was awesome geweest. Zou leuk zijn om naar Area 4 te gaan!!!! Awesomeness!!!

 0
Avatar KoRnfReaK-13-
vr 31 jul 2009 17:13

KoRnfReaK-13- Heeft iemand al iets gehoord?
Want ik zit op hete kolen om de 5 minuten mijn mail te checken :p met de onwetendheid of iemand anders al de gelukkige is xD

 0
Avatar BTNGHRTSBB
vr 31 jul 2009 19:54

BTNGHRTSBB KoRnfReaK-13- schreef:
Heeft iemand al iets gehoord?
Want ik zit op hete kolen om de 5 minuten mijn mail te checken :p met de onwetendheid of iemand anders al de gelukkige is xD


Ik ben ook wel benieuwd eigenlijk...

 0
Avatar calygula
vr 31 jul 2009 22:47

calygula ik ook wel behoorlijk

 0
Avatar Jetho
do 06 aug 2009 12:52

Jetho Ik ben hier de gelukkige winnaar jongens! :D Ik heb het twee dagen geleden gehoord en ben er natuurlijk heel erg blij mee, en meteen een kleine eurotrip gepland met als afsluiter Area 4!!!

Het ziet er alleen naar uit dat mijn reisgenoot pas zondag, of na dit weekend weg kan. Nou heb ik dus twee tickets voor M'era Luna hier liggen, maar ik denk dus dat ik pas later weg ga.

Dus leek het mij wel zo sociaal om de twee tickets voor M'era Luna aan iemand anders aan te bieden. Aan degene die mij het eerst weet te contacten met naam+adres stuur ik als het lukt vandaag nog de kaartjes op, zodat je ze vrijdag of anders zaterdag hebt. Als niemand zich meldt ga ik waarschijnlijk alleen, maar ik zou zeggen, me zsm als je graag wil.

 0
Avatar BTNGHRTSBB
zo 20 dec 2009 20:08

BTNGHRTSBB Jetho schreef:
Ik ben hier de gelukkige winnaar jongens! :D Ik heb het twee dagen geleden gehoord en ben er natuurlijk heel erg blij mee, en meteen een kleine eurotrip gepland met als afsluiter Area 4!!!

Het ziet er alleen naar uit dat mijn reisgenoot pas zondag, of na dit weekend weg kan. Nou heb ik dus twee tickets voor M'era Luna hier liggen, maar ik denk dus dat ik pas later weg ga.

Dus leek het mij wel zo sociaal om de twee tickets voor M'era Luna aan iemand anders aan te bieden. Aan degene die mij het eerst weet te contacten met naam+adres stuur ik als het lukt vandaag nog de kaartjes op, zodat je ze vrijdag of anders zaterdag hebt. Als niemand zich meldt ga ik waarschijnlijk alleen, maar ik zou zeggen, me zsm als je graag wil.


Haha lees dit nu pas.
Moet misschien toch maar eens mijn inbox vaker gaan bekijken :')
Enne, wat heb je uiteindelijk met de tickets gedaan?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.