Melkweg pakt uit tijdens Amsterdam Dance Event

Door Marz667 op 03 augustus 2009 - 12:08 1 Met een bomvol programma verdeeld over maarliefst vijf dagen pakt de Melkweg dit jaar uit tijdens Amsterdam Dance Event. Het programma gaat van woensdag 21 oktober tot en met zondag 25 oktober.

In de oude melkfabriek zullen o.a. Simian Mobile Disco, Nadia Ksaiba, Steve Lawler, Tiefschwarz, Terry Toner, Josh Wink, Gregor Tresher, D'Julz, Boys Noize, Mehdi, Brodinski, Busy P, Jamaica, Joost van Bellen, VJ 00KAAP, Breakbot, DSL, So Me, Wannabe A Star, Laurent Garnier, The Hacker, Joris Voorn, Estroe, Bas Mooy, Dave Clarke, Boxcutter, Appleblim, Jamie Vex'd, Scuba, Paul Spymania, Juha en Sander Kleinenberg te zien zijn.

Voor het programma in de Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event is een beperkt aantal passe-partouts verkrijgbaar, die toegang geven tot alle hiervoor genoemde programmaonderdelen. De passe-partout kost € 65 + lidmaatschap en is, net als alle losse tickets, verkrijgbaar vanaf zaterdag 1 augustus.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefnrxnextnews.jpg2

ADVERTORIAL: LAATSTE DAG OM KANS TE MAKEN OP...Vandaag is de allerlaatste dag om kans te maken op 2 van de 100 laatste...

flinkenamennews.jpg

VEEL HIPHOP, REGGAE EN NATUURLIJK URBAN OP URBANGERS Op 22 augustus vindt in het Drentse Coevorden Urbangers 2009 plaats, een 12...

REACTIES

Avatar Dextermaniac
ma 03 aug 2009 13:49

Dextermaniac Er zit dit jaar helaas niks bij de line up voor mij, vorige met Audiobullys, Mr. Oizo en Junkie XL was vet. Maar ik sla t dus dit keer maar over.

 0
Avatar KooPeR
ma 03 aug 2009 13:58

KooPeR Dextermaniac schreef:
Er zit dit jaar helaas niks bij de line up voor mij, vorige met Audiobullys, Mr. Oizo en Junkie XL was vet. Maar ik sla t dus dit keer maar over.


dat was alweer in 2007, en toen heeft Mr. Oizo op het laatste moment afgezegd.

 0
Avatar Angel-a
ma 03 aug 2009 13:58

Angel-a Brodinski, <3

 0
Avatar DwarfeD
ma 03 aug 2009 14:55

DwarfeD SMD, Voorn en Clarke, ga denk ik wel weer een avondje meepakken :)

 0
Avatar Dextermaniac
ma 03 aug 2009 21:24

Dextermaniac KooPeR schreef:
Dextermaniac schreef:
Er zit dit jaar helaas niks bij de line up voor mij, vorige met Audiobullys, Mr. Oizo en Junkie XL was vet. Maar ik sla t dus dit keer maar over.


dat was alweer in 2007, en toen heeft Mr. Oizo op het laatste moment afgezegd.

Damn, 2 jaar terug alweer. Time flies o_o

En Mr. Oizo was uiteindelijk idd niet van de partij. Hopen dan maar dat ie nu wel zijn Flat Beats te horen komt brengen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.