Nieuwe namen voor Mystery Land

Door J_anna op 06 augustus 2009 - 13:37 1 Met nog een kleine maand te gaan, maakt Mystery Land nog een aantal nieuwe acts bekend.

Een van de laatste toevoegingen is de Grammy genomineerde Diplo. De DJ, producer en componist uit Philadelphia maakt remixen voor uiteenlopende artiesten als Kanye West, Hot Chip en de Yeah Yeah Yeahs, tourde met Justice en werkt samen met M.I.A. en Santigold.

In de Grolsch Live tent staat er naast Fakkelbrigade, Sneaky Sound System en Vive la Fete nu ook nog eens vier uur live techno op het programma. De Rotterdamse technoheld Speedy J en het Canadese genie Marc Houle zijn twee van de namen die hier aansluitend achter elkaar hun set gaan vertonen. Ook de nog maar achttien jarige Deense dj/producer Mike Sheridan, die recent nog in een overvolle tent op Roskilde stond en volgens velen de "nieuwe" Trentemoller is, neemt in dit techno-blok een uur voor zijn rekening. Breakcore-pionier Bong-Ra is als meest opvallende act op het experimentele Thunderdome podium toegevoegd.

Het festival is al geheel uitverkocht en vindt plaats op zaterdag 29 augustus op het voormalig Floriade terrein in de gemeente Haarlemmermeer. Voor meer informatie over Mystery Land en de volledige line up kun je hier terecht.todaysart2009

EERSTE NAMEN TODAYSART BEKENDNog een week of 7, dan vindt in Den Haag weer het TodaysArt Festival plaats....

lowlands2008.jpg58

THEM CROOKED VULTURES OP LOWLANDS? In het blokkenschema van de Lowlands zaterdag zit nog een lege plek. In de...

REACTIES

geen avatar
do 06 aug 2009 13:53

Jboog Zo'n mooie line-up.. maar zoo duur voor 1 dagje.. :|

 0
Avatar Mammon
do 06 aug 2009 14:04

Mammon Bong-Ra!:O

 0
Avatar Musiquefreak
do 06 aug 2009 14:07

Musiquefreak Diplo en Bong-Ra! ^^

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.