Lowlands eerder open om noodweer

Door Knoedel op 20 augustus 2009 - 15:11 1 In verband met het aankomende noodweer donderdagmiddag, is Lowlands even na half één met de kaartcontrole gestart en de bezoekers mogen de campings op. Ook rijden er eerder extra pendelbussen. "We willen zoveel mogelijk mensen binnen hebben voordat het losbarst."

De organisatie raadt bezoekers aan pas na het voorspelde noodweer naar het festivalterrein in Biddinghuizen af te reizen. Tussen 15.00 en 17.00 uur worden in Flevoland onweer en zware windstoten verwacht, gevolgd door zware regenval tot ongeveer 20.00 uur. Het KNMI kondigde donderdagochtend een weeralarm af.

"Doe jezelf een plezier en een droge tent cadeau en vertrek pas als het slechte weer voorbij is. De rest van het weekeinde wordt het waarschijnlijk prachtig festivalweer", zo staat op de site van Lowlands.pukkelpop2009newss.jpg2

1.500 INTERVENTIES OP PUKKELPOP DAG-1De post van het Vlaams Kruis op muziekfestival Pukkelpop had donderdag de...

pukkelpop2009.jpg6

THEM CROOKED VULTURES OP PUKKELPOP Na een fantastisch (tweede) concert gisteren in de Melkweg , wordt Pukkelpop...

REACTIES

Avatar Darkfiber
do 20 aug 2009 15:31

Darkfiber zat net op buienradar te kijken en trekt nog allemaal langs NL.... weeralarm neem ik niet zo serieus meer...

 0
Avatar BasP
do 20 aug 2009 15:33

Wrong Een uur geleden zaten de buien op buienradar een stuk meer op zee, nu komt t tegen land aan. Dus die buien komen vast wel. :)

 0
Avatar Haario
do 20 aug 2009 16:14

Haario Ik ben geen bikkel, ik vertrek morgenochtend in alle vroegte. Welke camping ik zit boeit me niet zoveel eigenlijk. Hehe, misschien eerste keer Lowlands naïviteit?

 0
Avatar pongolesi
do 20 aug 2009 16:41

pongolesi Ik ben vaak zat vrijdagochtend gegaan, vaak rustiger met binnenkomen dan donderdagavond en er is altijd nog plaats genoeg. In principe zijn alle camping relatief dichtbij het terrein. (volgens mij is 20 minuten echt het max wat je hoeft te lopen).

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.