Winnen: 2x2 kaarten Mugfest

Door Jazza op 18 september 2009 - 17:50 1 Volgend weekend staat Mugfest in Udenhout weer op het programma. Geen nood, je vliegenmepper mag je thuis laten, dan heb je je handen vrij voor een biertje. Mugfest vindt plaats op een te gekke locatie! Negen bands gaan los in een zwembad. Niets gitaristen die wel héél erg bevangen worden door de muziek maar stiekem onder stroom staan, want het water is er natuurlijk uitgehaald.

Wat wél klopt zijn de prijzen: die zijn bijzonder schappelijk en niet veranderd ten opzichte van vorig jaar. Wil je desondanks meer geld hebben voor bier, doe dan mee met de prijsvraag die we hebben voor Mugfest.

Heb jij wel zin om een dagje op een zeer bijzondere lokatie voor een goedkope prijs upcoming bands te kijken, maar zit het financieel even niet mee? Geen nood! Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Mugfest 2009!

Het enige wat je hoeft te doen om die kaarten in huis te halen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Mugfest wilt/gaat (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Bluesrock festival-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Mugfest wilt of gaat) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Mugfest' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres. Je kunt meedoen tot 23 september. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefstarwarsnews.jpg7

GEEN NEPWAPENS OP ELF FANTASY FAIR?De politie heeft op het Kids Day-evenement een aantal Star...

Groezrock Festival Logo2 200346

LIJSTJESTIJD VOOR GROEZROCK 2010 Hoewel er nog weinig bekend is rond de negentiende editie van Groezrock,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.