Pavement headliner Primavera Sound 2010

Door fresh77 op 29 oktober 2009 - 11:24 1 Nadat Rock Am Ring al met de eerste headliner aan kwam zetten doet Primavera Sound nu ook een duit in het zakje. De pas herenigde band Pavement is de headliner van komende editie. Tevens is de voorverkoop voor het festival gestart. Het festival kent elk jaar een bijzonder sterke line-up. Vorig jaar traden o.a. My Bloody Valentine, Neil Young en Sonic Youth op.

Kaarten gaan op dit moment weg voor 95 euro. De prijs stijgt naarmate de tijd vordert. Primavera Sound 2010 vindt plaats van 27 tot en met 29 mei in Spanje.roadburnnewss.jpg2

VOORVERKOOPDATUM ROADBURN BEKENDLiefhebbers van het betere doom- en stonerrock werk opgelet! Zaterdag 28...

Holland Dance Festival

KONINGIN BEZOEKT OPENING HOLLAND DANCE FESTIVAL Koningin Beatrix, Willem-Alexander, Maxima, Constantijn en Laurentien...

REACTIES

Avatar Sidus
do 29 okt 2009 12:03

Sidus Die zullen dan ook wel een festivalletje in de buurt aan doen.

Wel interessant dat die prijs stijgt naarmate de tijd vordert. Alleen zou dit niet nog positiever zijn voor zwarthandelaren die nu supergoedkoop een kaartje kunnen kopen?

 0
Avatar Namaaksupporter
do 29 okt 2009 12:17

Namaaksuppor.. Inderdaad interessant. Nu je kaart kopen en je zit voor een schijntje drie dagen op een geniaal festival. Ik koop gewoon mijn kaart, die line-up komt wel in orde. Kijk maar naar de voorgaande edities.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.