Reykjavik To Rotterdam komt terug

Door OurLadyPeace op 13 november 2009 - 12:48 1 Van donderdag 17 tot en met zaterdag 19 december vindt het festival Reykjavik To Rotterdam plaats. Het festival richt zich op hedendaagse IJslandse muziek. IJsland is een prachtig en mysterieus land waar mensen sinds jaar en dag in een soort afzondering leven. Daardoor heeft het zich op een hele unieke manier ontwikkeld. IJslandse artiesten hebben dan ook vaak een volkomen eigen stijl die bijna niet te vergelijken valt.

De eerste namen voor het festival zijn bekend. Op verschillende locaties in de stad zullen o.a. UMT Stefán, HAM, Erna Ómarsdóttir, Valdimar Jóhannsson, Benny Crespo's Gang en Mugison optreden tijdens de derde editie van het festival.

De voorverkoop start zaterdag 14 november. Kaarten zijn te koop via de website van het festival, de website van Watt, alle 400 Primera winkels in Nederland en bij Plato en Velvet Music in Rotterdam.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



CrossingBorder_Goed.jpg1

THE EXCISTORS VERVANGT THE AIRBORNE TOXIC EVENT OP...Voor fans van The Airborne Toxic Event die naar Crossing Border gaan zal...

studiocamping

LINE-UP STUDIO CAMPING COMPLEET De line-up voor het nieuwe festival Studio Camping is compleet. Don Diablo ,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.