Winnen: een Alice in Chains-alarmklok

Door Marz667 op 13 november 2009 - 15:49 1 Op 19 november komt legendarische metal- en grungeband Alice in Chains optreden in 013 Tilburg. In augustus wisten ze reeds de Melkweg te overtuigen, maar nu zijn ze weer terug. Voor alle Alice in Chains-fans en andere metalliefhebbers mogen wij van de merchandise webshop Maestro’s Vault een Alice in Chains-alarmklok weggeven.

Om kans te maken op deze mooie prijs, hoef je enkel de volgende vraag te beantwoorden: Op welke soundtrack (naam) verscheen de single 'Would?'

Onder alle inzendingen verloten wij een alarmklok van Alice in Chains. Stuur jouw antwoord naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp ‘Alice in Chains’.
Sequelfestival.jpg9

SEQUEL FESTIVAL VERLAAGT DE TICKETPRIJS NA KLACHTENUit de opmerkingen op diverse forums, heeft de organisatie Global Dance...

nieuwjaar_jaarlijjstje_news.jpg2

EERSTE NAMEN NIEUWJAARSNACHT IN ROTTERDAM Voor de derde keer op rij wordt in Rotterdam het nieuwe jaar feestelijk...

REACTIES

Avatar riazor
vr 13 nov 2009 16:02

riazor me wants :O

 0
Avatar riazor
vr 13 nov 2009 16:04

riazor die film heb ik trouwens enkel gekeken vanwege de muziek :P film zelf is echt zo bar slecht, met als 'hoogtepunt' het filmdebuut van Eddie Vedder en Jeff Ament... gelukkig kunnen ze wel muziek maken. Wel leuk, al die verwijzingen naar de grungemuziek met Touch Me I'm Dick en zelfs een optreden van Alice in Chains in de film :)

 0
Avatar meef
vr 13 nov 2009 18:32

meef vette promo shit

 0
Avatar skraggy
za 14 nov 2009 14:40

skraggy Welke film dan (-;

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.