Winnen: 2x2 kaarten Vice Night @ EuroSonic in Simplon

Door OurLadyPeace op 07 januari 2010 - 15:42 1 Donderdag 14 januari presenteert Vice samen met Converse in het Groningse poppodium Simplon enkele van de beste en meestvooruitstrevende acts van EuroSonic Noorderslag. Zo zullen o.a. Three Trapped Tigers, Jamaica en Meneo het dak er af komen spelen (geen zorgen trouwens: ze hebben beloofd het ook te komen repareren). En omdat de editie van vorig jaar zo’n groot succes was, heeft Vice dit jaar zelfs twee zalen in Simplon tot zijn beschikking gekregen.EuroSonic is natuurlijk hét jaarlijkse toonaangevende festival voor de nieuwste en spannendste popmuziek uit Europa. Dit is het vierde jaar op rij dat Vice en het festival samenwerken. Het feest is alleen toegankelijk voor bezoekers met EuroSonic Noorderslag tickets, er worden geen losse tickets verkocht.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de Vice Night @ EuroSonic in Simplon op 14 januari!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Vice Night @ EuroSonic wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Vice Night @ EuroSonic-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Vice Night @ EuroSonic zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Vice Night @ EuroSonic' en vermeld in het mailtje je volledige naam.paaspop2010news.jpg10

ILSE DELANGE EN KANE OP PAASPOPVia -hoe kan het ook anders tegenwoordig- haar twitterpagina, maakt de...

roarfest2010news.jpg

VERJAARDAGSPARTIJTJE ROAR E-ZINE De muziekwebsite ROAR E-zine bestaat na deze jaarwisseling precies tien...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.