Zwarte Cross komt met een extra dag

Door Marz667 op 08 januari 2010 - 14:26 1 De camping van het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde zal komende zomer al op donderdagavond 15 juli openen voor haar bezoekers. Dit betekent dat de campingbezoekers er een volwaardige extra festivaldag bij krijgen met een volledig programma.

De afgelopen edities opende het evenement de deuren van de camping altijd op vrijdagmiddag, maar in 2010 kan er dus vanaf de donderdag feestgevierd worden op de camping.

Op 18 januari aanstaande begint de voorverkoop camping- en caravankaarten voor leden van de Zwarte Cross Fanclub,
op 15 februari start de algemene voorverkoop camping- en caravankaarten en op 6 april start de algemene voorverkoop van de dagkaarten.Wacken 20105

14 NIEUWE NAMEN VOOR WACKEN 2010De bands Delain, Broilers, End of Green, Fiddler´s Green, Maroon, Letzte...

valtifestnews.gif2

HET SUCCESVOLLE VALTIFEST KRIJGT DERDE EIDITIE Met de huidige crisis komen veel festivals met moeite uit de grond, maar het...

REACTIES

Avatar wazycrazyman
vr 08 jan 2010 18:29

wazycrazyman wat een trieste bukkumzooi.
eerst wordt het allemaal maar groter en groter en nu nog een dag erbij.
over 3 jaar verbieden ze nog de caravan's op de camping, en over 5 jaar is de cross zelf weg.
jovink is niet voor niets gestopt.

 0
Avatar 8erhooker
zo 10 jan 2010 10:58

8erhooker helemaal mee eens had niet uit halle weg moeten gaan, veel te massaal! 10 jaar geleden gingen we op de fiets en moest je een kistje bier mee brengen, dat was egt uniek, krijg je nooit meer terug. Ach ja nu besef ik dat ik ook al een aardige ouwe lul begin te worden!

 0
Avatar Kelvin
di 12 jan 2010 03:17

Kelvin Dat is de reden waarom ik nooit heen ben geweest. Niet om het af te kraken maar ik bedoel het juist positief. Sommige feesten/festivals moet je voor de lokale bevolking houden zodat zij gewoon een fijn feest kunnen houden zonder allemaal buitenstaanders. Net zoiets als carnaval, het lijkt me een te gek feest maar ik vind als je er niet vandaan komt heb je er ook niks te zoeken.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.