Dance Parade blijft in Rotterdam, maar op kleinere schaal.

Door Marz667 op 04 februari 2010 - 11:24 1 In Rotterdam mogen grootschalige dancefeesten alleen nog maar op een afgesloten terrein worden gehouden. Dat heeft de gemeente besloten. De Dance Parade komt niet in zijn huidige vorm terug, maar dat had de organisatie zelf al besloten. Het dansfestijn blijft wel in Rotterdam, maar dan op kleinere schaal.

Op grootschalige dansfeesten worden bezoekers voortaan uitgebreid gecontroleerd. Ook moet de kaartverkoop vooraf plaatsvinden. Het terrein moet goed zijn verlicht en er mag geen sterke drank worden geschonken. De vergunning moet minstens zes weken van tevoren zijn verleend. Dat geldt voor alle grootschalige evenementen. Daarvan staan er dit jaar 46 gepland.

De organisatie van de Dance Parade zegt niet rouwig te zijn om de nieuwe eisen. "Door de ontwikkelingen in de dancescene zijn wij ook aan het denken gezet", zegt een woordvoerder. "Wij zien ook in dat het belangrijk is om een feest beheersbaar en veilig te houden en hadden daarom ook al andere plannen voor het feest van dit jaar."

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefpukkelpop2008news.gif9

THE TOY DOLLS NAAR PUKKELPOP 2010Het Engelse Toy Dolls komt naar Pukkelpop. De punkgroep laat dit weten via...

fotosnews.gif

NIEUWE FESTIVAL-, CONCERT- EN SFEERVERSLAGEN Het is nog een paar nachten slapen en dan barst de gekte alweer los in...

REACTIES

geen avatar
do 04 feb 2010 11:43

Jboog lang leve de betutteling

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.