Red Ribbon Rock zoekt Roodkapje

Door Cartman91 op 08 februari 2010 - 13:02 1 Het Red Ribbon Rock festival wil mensen op een luchtige manier betrekken bij de HIV/Aids problematiek en thema’s als (on)veilige sex. Sinds 2005 heeft Red Ribbon Rock dit in verschillende steden met succes gedaan. In 2010 mag Utrecht zich voor het eerst klaarmaken voor een avond die Red Ribbon Rock zelf omschrijft als “verantwoorde vunzigheid in de vorm van condooms, gitaarmuziek en natuurlijk Roodkapjes”.

Roodkapje is het symbool van Red Ribbon Rock die je niet alleen in getekende vorm terug ziet in het logo maar ook in levende lijve op de posters van het festival.

Daarom gaat Red Ribbon Rock dit jaar weer opzoek naar een Roodkapje die er klaar voor is om vanuit het grote bos naar het bruisende Utrecht te komen om de stad (on)veilig te maken.

Als je tussen de 16 en 99 bent en wolf voor ontbijt eet dan is Red Ribbon Rock opzoek naar jou! Meld je aan via www.redribbonrock.nl en wie weet word jij een jaar lang het gezicht van het festival! De aanmeldingsperiode loopt tot 1 maart.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefNirwana tuinfeest14

GROTE NAMEN VOOR NIRWANA TUINFEEST (+ TIMETABLE)Voor het Nirwana Tuinfeest zijn een aantal grote namen bevestigd. De namen...

Motel Mozaique3

MEER NAMEN VOOR MOTEL MOZAIQUE De organisatie van Motel Mozaique heeft weer een viertal acts aan de line-up...

REACTIES

Avatar Randier
ma 08 feb 2010 13:46

Randier Het Red Ribbon Rock festival wil mensen op een luchtige manier betrekken bij de HIV/Aids problematiek en thema’s als (on)veilige sex.

Ik vind deze zin grappig. Maar ik kan niet echt omschrijven waarom...

 0
Avatar Cartman91
ma 08 feb 2010 16:39

Cartman91 Miesjel schreef:
Ik vond het woordje sex ook heel grappig toen ik 8 was..


Dat plaatje erbij maakt het helemaal af ;-)

 0
Avatar janai
ma 08 feb 2010 18:21

janai @Randier: Zo komt het inderdaad een beetje dubieus over. Op de website van Red Ribbon Rock staat: "Het Red Ribbon Rock festival wil mensen op een luchtige manier bewust laten worden van de HIV/Aids problematiek en thema's als (on)veilige seks"

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.