Speciaal muziekproject op Motel Mozaique

Door Sheryla op 24 maart 2010 - 17:48 1 Motel Mozaique presenteert tijdens haar festival een speciaal nieuw muziekproject. Gekoppeld aan het festival-thema gastvrijheid, is de IJslandse band Benni Hemm Hemm uitgenodigd. Niet alleen voor één optreden, maar om meerdere dagen aanwezig te zijn. Op die manier de band de mogelijkheid biedend zich in al haar facetten en bezettingen te tonen aan verschillende publieksgroepen, op diverse locaties en in verschillende sferen.

Voor Benni Hemm Hemm geen probleem, zijn band lijkt immers bij elk concert te veranderen. Voor Motel Mozaique zal hij een keur aan IJslandse en Schotse muzikanten om zich heen verzamelen waaronder Robert Reynisson van Múm, Hjorleifur Jonsson van Planningtorock en Ingi Gardar Erlends van Sigur Rós.

Andere toevoegingen op het programma van Motel Mozaique zijn dichter Ramsey Nasr, Britse popfotograaf Michael Spencer Jones, Lindstrom & Christabelle en The Irrepressibles.

Het multidisciplinaire festival vindt plaats van 8 t/m 11 april in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over Motel MozaiquePopronde.jpg

POPRONDE 2010 KOMT MET ALLE DATAPopronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode...

Bevrijdingsdag fakkel bevrijding1

MUZIEKPROGRAMMA AMSTERDAMS BEVRIJDINGSFESTIVAL COMPLEET Het muziekprogramma van het Amsterdams Bevrijdingsfestival 2010 is compleet....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.