Naked Song Festival met o.a. Joanna Newsom

Door Sheryla op 09 april 2010 - 16:07 1 In muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven vindt op zaterdag 29 mei het Naked Song Festival plaats. Het festival biedt een breed scala aan nationale en internationale singer-songwriters, van grote namen tot nieuwe ontdekkingen, op zes podia.

Headliner van het festival is de Californische nu-folk zangeres Joanna Newson die onlangs verwachtingen overtrof met haar driedubbelalbum 'Have One On Me'. Van Nederlandse bodem zijn Tim Knol, Anne Soldaat en Janne Schra aanwezig om te laten zien hoe de essentie van een liedje in elkaar zit. En Van Matt the Electrician kan eigenlijk van alles worden verwacht. Deze multi-instrumentalist brengt net zo gemakkelijk muziek ten gehore op de gitaar of banjo als op een piano, xylofoon of trompet.
Daarnaast is bekend dat C.W. Stoneking, Lynn Miles, Ben Howard, David Olney & Sergio Webb, Iain Matthews & the Searing Quartet, Caroline Herring, John Fulbright, Lynn Hanson en Thad Beckman hun opwachting zullen maken op het Naked Song Festival. Binnenkort zullen er nog meer namen aan het affiche worden toegevoegd.

Klik hier voor meer informatie over het Naked Song Festival en de line-up

Kaartjes kosten 35 euro met bijbetaling van 1 euro voor de servicekosten.bevrijdingsdag vuur duif vredesduif7

BEVRIJDINGSPOP HAARLEM KOMT MET LINE-UPBevrijdingspop Haarlem bestaat dit jaar 30 jaar en dat zal Haarlem weten!...

Al Green1

AL GREEN OPENT NORTH SEA JAZZ AAN DE VOORAVOND VAN... Het North Sea Jazz Gala, de grote opening van het North Sea Jazz Festival,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.