Eerste namen voor Metropolis Festival

Door Sheryla op 14 april 2010 - 13:30 1 De organisatie van het Metropolis festival heeft de eerste namen van de veertig bands tellende line-up bekend gemaakt.
In samenwerking met mediapartner 3FM worden zes Nederlandse band uit de categorie 'serious talent' geselecteerd. De eerste drie bands die via deze weg de kans krijgen op een eigen podium op het festival te staan zijn Baskerville, The Mad Trist en Little Things That Kill.

De programmeurs van het Metropolis festival zijn wederom op zoek gegaan naar vernieuwende acts die binnenkort niet meer weg te denken zijn uit de (inter) nationale muziekscene. Bekend gemaakt is dat Baroness, Chief, Hef & Turk, Here We Go Magic, The Hickey Underworld, Omar Souleyman, The Strange Boys en Tim Knol een plekje op het festival hebben verdiend.

De programmering is nog niet rond, meer namen worden op 16 mei gepresenteerd in Rotown, waar tevens Titus Andronuicus optreedt.
Het Metropolis Festival is gratis toegankelijk en vindt plaats in het Zuiderpark te Rotterdam.
Klik hier voor meer informatie over het Metropolis festivaldas pop7

DAS POP GAAT DE FESTIVALS AF (WAARONDER ROCK...De Belgische band Das Pop heeft wat betreft festivals een drukke zomer voor...

Festival Mundial6

MUNDIAL MAAKT HELE LINE-UP BEKEND Nadat eerder was aangekondigt dat onder andere N.E.R.D. , Flogging Molly...

REACTIES

Avatar staynice
do 15 apr 2010 09:01

staynice Hickey Underworld, Baroness en The Strange Boys. Niet alleen gevarieerd maar ook nog smaakvol!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.