Children 18:3 en meer naar Xnoizz

Door Emma op 15 april 2010 - 12:20 1 Tijdens de kick-off van het Xnoizz Flevo festival in Tivoli Oudegracht deze maand, werden er weer een aantal namen aan de line-up van het festival toegevoegd. Eerder al maakte het festival bekend dat Newworldson deze zomer naar het festival terugkeert om zijn nieuwe cd te promoten. Daarnaast zal ook nieuwkomer Leeland een optreden gaan verzorgen. Ook de Amerikaanse rockers van The Afters en de poppunkers van Children 18:3 zullen het festival aandoen.

In Tivoli werden de volgende artiesten aan het lijstje toegevoegd: de Amerikaanse band Remedy Drive en de Duitse ska-band Good Weather Forcast. Ook de nieuwe Nederlandse band Ein Zwei Orchestra maakt haar debuut op het festival. Daarnaast zullen Flatfoot 56, The Gentlemen, David Ahlen, Dufvan en Lee Mitchell te zien zijn.

Het Xnoizz Flevo Festival vindt plaats van 19 t/m 22 augustus 2010 in Bussloo bij Apeldoorn. Het festival wordt georganiseerd door Youth for Christ in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de EO. Kaarten voor het festival zijn te koop via flevofestival.nl.grachtenfestivalnews.jpg

GRACHTENFESTIVAL KAN TOCH DOORGAANHet Grachtenfestival gaat dit jaar toch door. Het klassiekemuziekfestival...

glastonburyfestivalnews19

GLASTONBURY KOMT MET MEER NAMEN Uberfestival Glastonbury maakt vandaag het grootste gedeelte van haar line-up...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.