Nieuwe namen voor Bospop

Door Marz667 op 19 december 2004 - 15:41 1 Een aantal dagen geleden leek Nederland wel op z'n kop te staan toen er gemeld werd dat Iron Maiden op Bospop zou verschijnen. De voorverkoop ging afgelopen zaterdag (de 18e) van start en diezelfde dag verscheen ook het artikel 'Jarig rockfestival Bospop vreest Werchter niet'. Waarin Peter Verkennis, organisator van Bospop, een aantal dingen vertelden.

"Er is inmiddels mondeling met meerdere bands overeenstemming bereikt. Er zitten bands bij waar we voorheen alleen maar van durfden dromen", zegt Verkennis. "De Dijk speelt ook. Het grote podium zal echter zo druk bezet zijn, dat die in de tent zullen moeten spelen."

In de tent speelt ook Vido, een Weerter rockband die in de beginjaren vaker optrad en nu voor het zilvere jubileum nog een keer bij elkaar komt. "Meer namen kan ik nu nog niet noemen", aldus Verkennis.

Als gevolg van de verwachte grote toeloop overweegt de organisatie om de marktkramen op het festivalterrein te verplaatsen naar een plekje rond het terrein.

Klik hier voor meer Informatie over Bospop 2005Vuurwerk

BESTE WENSEN EN JAARLIJSTJESOok dit jaar willen wij, de makers achter Festivalinfo, jullie fijne...

inqontrol

NAMEN VOOR IN QONTROL 2005 De kaartverkoop van In Qontrol is gister van start gegaan. Om deze te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.