Vervangers voor London Calling (+UPDATE)

Door Sheryla op 22 april 2010 - 14:50 1 Ondanks dat de aswolk nog niet geheel is verdwenen is het vliegverkeer vanuit Engeland tijdig op gang gekomen. Hierdoor is de schade voor London Calling enigszins beperkt gebleven.

Eerder werd al bekend dat de Amerikaanse bands The Features, Holly Miranda en The Hundred In the Hands hebben afgezegd. Ook Depreciation Guild moet van de andere kant van de oceaan komen en zal de Paradiso niet kunnen bereiken.

Holly Miranda wordt vervangen door de Belgische Balthazar. Singer-songwriter Joe Worricker is van de vrijdag naar de zaterdag verplaatst en neemt de plek in van Everything Everything die naar de grote zaal is verplaatst. Cosmo Jarvis zal tweemaal op London Calling spelen. Op zaterdagavond sluit hij af in de kleine zaal en hij vult de oude plek van Joe Worricker. De organisatie van London Calling hoopt de Britse band Tubelord nog naar Nederland te kunnen halen. Of dit gaat lukken wordt later vandaag bekend gemaakt.
Voor The Hundred in the Hands die op vrijdagavond de grote zaal zou afsluiten is nog geen goede vervanger gevonden.

UPDATE: de komst van Tubelord is zojuist bevestigd en zal The Hundred in the Hands vervangen. Een nieuw tijdschema is hier te vinden.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



joydivisionnews.jpg5

PETER HOOK (EX-JOY DIVISION) SPEELT 'UNKNOWN... Charlotte Gainsbourg, Graeme Park, DJ Pierre, Justin Robertson, Broken...

groezrock2010news.jpg9

AFZEGGERS EN NIEUWKOMERS ZORGEN VOOR NIEUW... We zouden niet graag in de schoenen van de Groezrock-programmeurs willen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.