Orange Maplewood en Dance op Geuzenpop

Door Emma op 04 mei 2010 - 12:35 1 In de finale van Plankenkoorts op 1 mei in Atak heeft de band Orange Maplewood de jury weten te overtuigen en zo een plek veroverd op het hoofdpodium van Geuzenpop op 7 augustus.

Tijdens de finale heeft de organisatie van het festival ook enkele dance acts bekend gemaakt; Black Sun Empire, The Longmen, Data Noir en Crime & Punishment zullen de avonden op de tenstage afsluiten en de bezoekers voorzien van een flinke dosis drum & bass, indiedance en electro.

Heb je nog geen kaartje voor Geuzenpop? Maak dan gebruik van de vroege vogelactie en koop je kaartje voor 23 mei. Tijdens deze actie betaal je slechts 15 euro voor je zaterdagkaartje en maar 20 euro voor een weekendkaartje (incl. camping). Vanaf 23 mei kosten de kaartjes voor zaterdag 19 en voor het weekend 29 euro. Kaarten voor het festival zijn te bestellen via de festivalwebsite.

Klik hier voor meer informatie over Geuzenpop.Metropolis Festival5

MYSPACE BEVESTIGINGEN VOOR METROPOLIS FESTIVALVolgens de MySpace pagina van de garage-rockers van Japandroids staat deze...

mysterynews.jpg

EERSTE NAMEN MYSTERY LAND 2010 Gister zijn de eerste namen voor Mystery Land, het oudste dancefestival van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.