Killswitch Engage op zoek naar nieuwe zanger

Door JT1990 op 06 januari 2012 - 11:24 1 Killswitch Engage heeft bekend gemaakt dat ze niet verder zullen gaan met huidige zanger Howard Jones. Howard zat vanaf 2002 al bij de band, maar vanaf dit jaar zal er dus een nieuwe zanger aantreden.

Wie dit zal worden is nog niet bekend, want de band is druk op zoek. Phil Labonte heeft al aangegeven dat hij niet weer de vervanger zal zijn. Wie wel een mogelijkheid is, is Jesse Leach. Jesse was de eerste zanger van KSE en was in 2010 net als Phil een tijdelijke vervanger.

De band is tot nu toe voor Graspop, Rock Am Ring en Nova Rock(Oostenrijk) bevestigd. De optredens gaan gewoon door, behalve als er geen vervanger wordt gevonden.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cultuurnacht Breda3

TIËSTO, HARDWELL EN R3HAB VOOR CULTUURNACHT BREDATijdens de Cultuurnacht Breda wordt poppodium Mezz omgetoverd tot magistrale...

TV Buddhas1

QUEENSDAY FESTIVAL GEEFT EERSTE NAMEN VRIJ Zoals elk jaar organiseert Perron55 het Queensday Festival op Koninginnedag....

REACTIES

Avatar asdaylightdies
vr 06 jan 2012 11:41

asdaylightdies Howard moet een pornoster zwanger hebben gemaakt... GREAT!! Hopen dat Jesse hem weer gaat vervangen!!! xD

 0
Avatar ProgDamien
vr 06 jan 2012 14:07

ProgDamien Hm jammer. Hij bepaalde wel grotendeels de huidige sound van de band die mij erg goed bevalt heeft. Bij een terugkeer van Jesse hoor je me niet niet klagen trouwens :)

 0
Avatar ProgDamien
vr 06 jan 2012 14:08

ProgDamien ProgDamien schreef:
Hm jammer. Hij bepaalde wel grotendeels de huidige sound van de band die mij erg goed bevalt heeft. Bij een terugkeer van Jesse hoor je me niet niet klagen trouwens :)


Die mij erg goed bevalt heeft? .. bevallen is offkoors!

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.