Wacken Open Air voegt o.a. Anthrax en Schandmaul toe aan de line-up voor 2023

Anthrax - Into The Grave news_groot
Wacken Open Air voegt o.a. Anthrax en Schandmaul toe aan de line-up voor 2023
Door PhaedraW op 05 december 2022 - 10:48 1 Het Duitse metal festival Wacken Open Air is inmiddels al helemaal uitverkocht, maar dat houdt ze niet tegen om meer artiesten toe te voegen aan de line-up. Er stonden al ruim 24 bands op de affiche, waaronder Iron Maiden en Megadeth, en daar zijn nu tien andere bands bijgekomen.

Als een van de "Big Four" die een optreden zal geven komt de band Anthrax. De band viert dan hun 40e jubileum, wat officieel eigenlijk nu hun 42e wordt, want vanwege COVID-19 kon het feest niet doorgaan. Anthrax zal niet de enigste zijn die wat te vieren heeft. Ook Schandmaul viert namelijk het 25e jubileum.

Verder zijn Killswitch Engage, Employed to Serve, Be’Lakor en Kärbholz als nieuwe acts aangekondigd. Ook zullen Skalmöld, Real McKenzies, Heriot en Warkings zich hierbij aansluiten.

Bekijk hier alle bevestigde namen en de laatste informatie over Wacken Open Air.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRed Hot Chili Peppers

RED HOT CHILI PEPPERS OOK NAAR ROCK WERCHTER 2023Red Hot Chili Peppers komen in 2023 terug naar Rock Werchter. De band speelde...

Imagine Dragons news

DUITS SUPERBLOOM FESTIVAL KEERT TERUG IN 2023 MET... Het SUPERBLOOM Festival in München heeft een succesvolle debuut editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.