Duits Superbloom Festival keert terug in 2023 met o.a. Martin Garrix en Imagine Dragons

review: Pinkpop 2022 -Zondag Imagine Dragons
Duits Superbloom Festival keert terug in 2023 met o.a. Martin Garrix en Imagine Dragons
Door PhaedraW op 02 december 2022 - 14:13 1 Het SUPERBLOOM Festival in München heeft een succesvolle debuut editie achter de rug, en nu is het tijd voor de volgende! Op 2 en 3 september 2023 wordt het Olympisch Park en Stadion weer omgetoverd tot een festivalterrein. Gelijk hebben ze ook de eerste namen bekend gemaakt en dat zijn niet de minsten!

Bands als Imagine Dragons en Giant Rooks zullen een groots optreden neerzetten. Verder zullen er een aantal DJ's een set geven zoals niemand minder dan Martin Garrix, Lost Frequencies, DJ Öwnboss en het duo Ofenbach. Nog meer wereldartiesten zullen zich bij de andere acts aansluiten. Zo staan Zara Larsson, Aurora, Ellie Goulding en Years & Years ook op de affiche. Verder zijn er nog optredens van Ski Aggu, Paula Hartmann, Cat Burns, Ennio, Badmómzjay en Marteria.

De kaartverkoop is al van start gegaan! De beschikbare tickets hebben een vanaf-prijs van €199.00. Met deze tickets heb je toegang tot beide dagen. Overige soorten tickets gaan op een ander moment in de verkoop, wanneer is nog niet bekend.

Koop hier tickets voor SUPERBLOOM Festival 2023!

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets SUPERBLOOM Festival 2023
Tickets SUPERBLOOM Festival 2023
SUPERBLOOM Festival 2023
Anthrax - Into The Grave news

WACKEN OPEN AIR VOEGT O.A. ANTHRAX EN SCHANDMAUL TOE...Het Duitse metal festival Wacken Open Air is inmiddels al helemaal...

Roadburn 2023

18 ARTIESTEN ERBIJ VOOR ROADBURN 2023 O.A. BOY... Roadburn heeft vandaag 18 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van 2023....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.